Καταγγέλλει τη συμπεριφορά του προέδρου της κοινότητας Πέρδικας

Καταγγέλλει τη συμπεριφορά του προέδρου της κοινότητας Πέρδικας


Από τις σχετικές αναρτήσεις των ενδιαφερομένων, μάθαμε ότι στην Πέρδικα, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας, με δική του πρωτοβουλία και χωρίς να ενημερώσει κανένα από τα λοιπά μέλη του Συμβουλίου, άλλαξε τις κλειδαριές της πόρτας εισόδου στο Πνευματικό Κέντρο. Αποτέλεσμα ήταν – μεταξύ άλλων – να διακοπεί αιφνιδιαστικά η πρόσβαση στο χώρο της θεατρικής ομάδας του χωριού "Ατάλαντανς", η οποία προετοιμάζεται εντατικά για τις παραστάσεις που έχει προγραμματίσει για τον προσεχή Απρίλιο.


Πρόκειται για μια αψυχολόγητη και απαράδεκτη ενέργεια του Προέδρου, τον οποίο καλούμε να αποκαταστήσει άμεσα την πρόσβαση στο χώρο, τόσο για την θεατρική ομάδα, όσο και για όποιον άλλο σύλλογο χρησιμοποιούσε το χώρο για τους δικούς του κοινωφελείς σκοπούς. Αν υπάρχουν λόγοι ασφαλείας, τότε πρέπει να συγκαλέσει το Συμβούλιο και σε μια κοινή συνεδρίαση με τους φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο και να βρεθεί από κοινού λύση.
Τα προβλήματα λύνονται με διάλογο και συναίνεση και όχι με μονομερείς ενέργειες όπως αυτή. Αν δεν το πράξει θα φέρουμε το θέμα στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να γίνει ευρύτερα γνωστό και για να λάβει θέση το ανώτερο συλλογικό όργανο του Δήμου, απέναντι σε αυτή την αυθαιρεσία στη χρήση ενός δημοτικού κτηρίου.
Παναγιώτης Νταής
Καταγγέλλει τη συμπεριφορά του προέδρου της κοινότητας Πέρδικας Καταγγέλλει τη συμπεριφορά του προέδρου της κοινότητας Πέρδικας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.