Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α ́ φάσης στα ομαδικά αθλήματα ημερήσιων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Θεσπρωτίας

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α ́ φάσης στα ομαδικά αθλήματα ημερήσιων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Θεσπρωτίας


Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου το πρωτάθλημα της Α ́ φάσης στα ομαδικά αθλήματα ημερήσιων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Θεσπρωτίας.
Στη Α ́ Φάση διεξάγονται αγώνες μεταξύ των ομάδων των Λυκείων της κάθε περιφερειακής ενότητας. 
Οι αγώνες διεξάγονται με το σύστημα του απλού αποκλεισμού (νοκ-άουτ). 
Στη Β ́ φάση διεξάγονται αγώνες μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε επίπεδο Περιφερειών μέχρι να αναδειχθεί ο πρωταθλητής Περιφέρειας.

Στους αγώνες της Α ́ φάσης συμμετείχαν το 1ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας, το 2ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας, το ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ Ηγουμενίτσας, το ΓΕ.Λ. Φιλιατών, το ΕΠΑ.Λ. Φιλιατών, το ΕΠΑ.Λ. Παραμυθιάς, το ΓΕ.Λ. Παραμυθιάς και το ΓΕ.Λ. Μαργαριτίου,.

Πρωταθλήτριες ομάδες Θεσπρωτίας ανακηρύχθηκαν οι:
Πετοσφαίριση Κοριτσιών: 1ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας
Πετοσφαίριση Αγοριών: 1ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας
Καλαθοσφαίριση Αγοριών: ΓΕ.Λ. Παραμυθιάς
Ποδόσφαιρο Αγοριών: 2ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας

Η διοργάνωση των Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων ανταποκρίνεται στην παγκοσμίως αυξανόμενη ανάγκη για ενθάρρυνση και εκπαίδευση των παιδιών και των νέων στην υιοθέτηση δια βίου υγιεινών συνηθειών, στην καλλιέργεια ηθικών και δημοκρατικών αξιών και στην επίτευξη της κοινωνικής συνοχής

Η διεξαγωγή των αγώνων έγινε στα πλαίσια ευγενούς άμιλλας και οι συμμετέχοντες μαθητές τηρώντας τους κανόνες του “ευ αγωνίζεσθαι” βοήθησαν στην έως τώρα ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Ευχαριστούμε:
α) Τους μαθητές, τους συνοδούς, τις διευθύνσεις και τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων για την έως τώρα συνεργασία.
β) Τον δήμο Ηγουμενίτσας για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
γ) Την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας για τη συμβολή της στην ασφαλή μετακίνηση μαθητών και φιλάθλων προς τους αγωνιστικούς χώρους.
δ) Το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για την ιατρική κάλυψη των αγώνων

Ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Δ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας
Αντωνάκης Θωμάς
ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής
Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α ́ φάσης στα ομαδικά αθλήματα ημερήσιων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Θεσπρωτίας Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α ́ φάσης στα ομαδικά αθλήματα ημερήσιων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 01, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.