Πώς λειτουργούν τα αθλητικά στοιχήματα MMA;

Πώς λειτουργούν τα αθλητικά στοιχήματα MMA;


Το στοίχημα στο UFC είναι ένα από τα αθλήματα που είναι αφιερωμένα στους λάτρεις των πολεμικών τεχνών όπως και το στοίχημα στο ΜΜΑ. Έχουν γίνει ολοένα και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια καθώς οι πιθανότητες στο UFC είναι αρκετά προσοδοφόρες σε σύγκριση με άλλα αθλήματα.
Για να στοιχηματίζεις σωστά σε έναν αγώνα UFC, πρέπει να γνωρίζετε τους κύριους μαχητές, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες τους, πώς λειτουργεί ο αγώνας UFC, ποιοι είναι οι κανόνες και ποιος είναι ο καλύτερος στοιχηματιστής για να στοιχηματίσετε σε αυτήν τη λειτουργία για εξοικονόμηση χρόνου, θα σας δείξουμε το καλύτερο πρακτορείο στοιχημάτων Bizzo Casino.
Όταν παίζετε αυτό το άθλημα για πρώτη φορά, είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι και να χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές για να αρχίσετε να στοιχηματίζεις σωστά. Έτσι αποφασίσαμε να παρέχουμε όχι μόνο μια επισκόπηση των πιο σημαντικών επεισοδίων του UFC στις ακόλουθες γραμμές, αλλά και μια περιγραφή του αθλήματος και του τρόπου που παιζόταν. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση των διαφορετικών φάσεων του παιχνιδιού και θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να εκτελέσετε σωστά τα αθλητικά σας στοιχήματα UFC.

Τι είναι το UFC;
Το UFC σημαίνει The Ultimate Fighting Championship και είναι μια διαφημιστική εταιρεία μικτών πολεμικών τεχνών. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει πολλούς από τους καλύτερους μαχητές MMA από όλο τον κόσμο και το UFC θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και καλύτερους οργανισμούς MMA στον κόσμο.
Το UFC συνήθως φιλοξενεί ένα σημαντικό γεγονός τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Τυπικά αυτά τα γεγονότα αποτελούνται από 11 ή 12 αγώνες χωρισμένους σε προαποκλειστικά, αποκλεισμούς και άλλους αγώνες κύριου ρινγκ. Ο τελευταίος γύρος καταλήγει πάντα στην κατάκτηση του τίτλου του UFC.
Εκτός από αυτά τα μεγάλα γεγονότα, το UFC φιλοξενεί μικρότερες εκδηλώσεις γνωστές ως UFC Fight Nights κάθε εβδομάδα ή δύο. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει περισσότερους από 10 αγώνες, αλλά σπάνια αγώνα τίτλου. Είναι σημαντικό να διαπιστωθεί ότι οι μαχητές χτυπούν μόνο αντιπάλους που βρίσκονται στη δική τους κατηγορία βάρους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το UFC αποτελείται από 12 τμήματα: οκτώ άνδρες και τέσσερις γυναίκες.
Για να αγωνιστεί σε ένα τμήμα, ένας διαγωνιζόμενος πρέπει να ζυγίζει κάτω από το μέγιστο όριο βάρους την ημέρα πριν από τον αγώνα.

Πώς να παίξετε έναν αγώνα UFC;
Ένας αγώνας UFC αποτελείται από 3 γύρους των 5 λεπτών ο καθένας. Από την άλλη, ο αγώνας τίτλου επεκτάθηκε σε 5 γύρους. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να τερματίσετε έναν αγώνα UFC και να ανακηρύξουν νικητή:
Απόφαση: Αφού παρέλθει ο καθορισμένος χρόνος, οι διαιτητές αποφασίζουν το αποτέλεσμα του αγώνα
Νοκ άουτ: όταν ένας από τους δύο μαχητές δεν είναι πλέον σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα
Τεχνικό νοκ άουτ: Ο αγώνας διακόπτεται από τον διαιτητή επειδή ένας από τους μαχητές δεν μπορεί να αμυνθεί από τις γροθιές και έχει υποστεί πολύ μεγάλη ζημιά
Υποβολή: Ο διαγωνιζόμενος παραδέχεται την ήττα αγγίζοντας το σώμα του αντιπάλου ή το ταπί
Τεχνική υποβολή: Ο διαιτητής σταματά τον αγώνα επειδή ένας μαχητής κινδυνεύει να υποστεί τραυματισμό, κάταγμα ή απώλεια συνείδησης.
Ευθύνη γιατρού: Ο γιατρός αποφασίζει ότι δεν είναι ασφαλές για τον μαχητή να συνεχίσει να αγωνίζεται, συνήθως λόγω τραυματισμού.
Απόσυρση: Ο μαχητής αποφασίζει ότι δεν μπορεί πλέον να αγωνιστεί, συνήθως στη μέση του γύρου
Αποβολή: Εάν ένας αγωνιζόμενος λάβει μια προειδοποίηση αλλά συνεχίσει να παραβιάζει τους κανόνες ή χρησιμοποιήσει μια παράνομη επίθεση που εμποδίζει τον αντίπαλο να προχωρήσει, θα αποκλειστεί.
Χωρίς αγώνα: Εάν ένας διαγωνιζόμενος δεν μπορεί να προχωρήσει λόγω τυχαίας παράνομης απεργίας κατά την έναρξη του διαγωνισμού, ο διαγωνισμός θα χαρακτηριστεί ως μη αγώνας.
Τεχνική Απόφαση: Εάν ένας διαγωνιζόμενος δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω τυχαίας παράνομης επίθεσης στον τρίτο γύρο αγώνα τριών γύρων ή στον τέταρτο ή πέμπτο γύρο αγώνα πέντε γύρων, η απόφαση θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του διαγωνιζόμενου πλεονέκτημα στο τραπέζι. δικαστές κατά καιρούς.

Στοίχημα UFC: Πώς υπολογίζεται το σκορ;
Πριν εμβαθύνουμε στα πραγματικά στοιχήματα UFC, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς βαθμολογείται κάθε μαχητής. Στο τέλος κάθε γύρου, οι κριτές αξιολογούν τους συμμετέχοντες. Όποιος κερδίσει έναν γύρο παίρνει 10 πόντους, όποιος χάσει 9.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά πολύ σπάνια, οι κριτές μπορεί να θεωρήσουν τον γύρο ισοπαλία, απονέμοντας 10 βαθμούς και στους δύο αντιπάλους. Ακόμα κι αν ο γύρος κατακτηθεί πλήρως από έναν συμμετέχοντα, ο άλλος συμμετέχων κερδίζει μόνο 8 πόντους.

Τα κριτήρια που χρησιμοποίησε η κριτική επιτροπή για την απονομή βαθμών είναι τα εξής:
Αποτελεσματικά χτυπήματα: Επιτυχίες που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη ζημιά και νοκ ντάουν
Αποτελεσματικό Grappling: Πόσο αποτελεσματικά χρησιμοποιεί ένας μαχητής την πάλη και την πάλη για να επιτεθεί, συμπεριλαμβανομένων των takedowns
Αποτελεσματική επιθετικότητα: Πόσο επιθετικά προσπαθεί ένας παίκτης να κερδίσει το παιχνίδι. Γενικά, αυτό το κριτήριο χρησιμοποιείται μόνο όταν οι κριτές απονέμουν σε δύο αμφισβητίες το ίδιο εθνόσημο
Κανόνας περιοχής αντεπίθεσης: Πόσο επιδέξια είναι ένα Το rente είναι σε θέση να καθορίσει τον ρυθμό του αγώνα και τη θέση του στο οκτάγωνο
Εάν ο αγώνας δεν τελειώσει αμέσως, οι πόντοι από κάθε γύρο υπολογίζονται για να καθοριστεί ο τελικός νικητής.
Το τέλος του παιχνιδιού.

Στοίχημα UFC MMA: Διαφορετικοί τύποι
Τώρα που ξέρετε πώς λειτουργεί ένας αγώνας UFC και τους λόγους για τους οποίους αποφασίζετε να κερδίσετε έναν αγώνα, ήρθε η ώρα να καταλάβετε ποια είναι τα πιο σημαντικά στοιχήματα UFC που μπορείτε να βρείτε στον καλύτερο ιστότοπο έρευνας της βιομηχανίας διαδικτυακών στοιχημάτων.
Νίκη: Το στοίχημα Νίκη σάς επιτρέπει να αναγνωρίσετε απλά τον νικητή ενός αγώνα επιλέγοντας έναν από τους δύο παλαιστές.
Συνολικά: Ωστόσο, με τα συνολικά στατιστικά, ο στόχος σας είναι να προβλέψετε σωστά πόσους πόντους θα σημειώσουν οι παλαιστές κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Μέθοδος νίκης: Η μέθοδος νίκης σας επιτρέπει να στοιχηματίσετε στο πώς ένας από τους δύο παίκτες θα κερδίσει το παιχνίδι. Ανάμεσά τους θα βρείτε ΚΟ, Τεχνικό ΚΟ, Τεχνικό Κλήρωση ή Κλήρωση, Υποβολή και πολλά άλλα.
1Χ2: Με το κλασικό στοίχημα 1Χ2 μπορείτε να επιλέξετε αν το παιχνίδι θα κερδηθεί από τον πρώτο παίκτη ή από τον αντίπαλό σας ή αν θα λήξει ισόπαλο.
Διπλή ευκαιρία: Η διπλή ευκαιρία αυξάνει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε επιλέγοντας δύο από τα τρία αποτελέσματα.
Γύρος νίκης: Με ένα στοίχημα Γύρος Κέρδους, μπορείτε να προβλέψετε πώς θα τελειώσει ο αγώνας επιλέγοντας εάν θα είναι νίκη στους πόντους, νίκη στον πρώτο, δεύτερο ή τρίτο γύρο.
Όλοι οι γύροι που παίχτηκαν: Είστε σίγουροι ότι έχουν παιχτεί όλοι οι γύροι; Επιλέξτε ένα στοίχημα ναι ή όχι με βάση το αρχικό ιστορικό και των δύο αντιπάλων.
Νίκη πριν τελειώσει ο χρόνος: Θα κερδίσει κάποιος παίκτης πριν τελειώσει ο χρόνος; Μπορείτε να επιλέξετε ένα στοίχημα ναι ή όχι.
Όταν τελειώσει το παιχνίδι: Με το στοίχημα Όταν τελειώσει το παιχνίδι, μπορείτε να προβλέψετε αν ο αγώνας θα πάει στον τρίτο γύρο ή αν θα τελειώσει στον πρώτο ή τον δεύτερο γύρο.
Θα παιχτεί ένας συγκεκριμένος γύρος: Στοιχηματίστε για το αν θα παιχτεί ο τρίτος γύρος ή όχι. Αυτό δεν είναι σίγουρο καθώς ο αγώνας μπορεί να τελειώσει νωρίς με τεχνικό νοκ άουτ.
Πώς λειτουργούν τα αθλητικά στοιχήματα MMA; Πώς λειτουργούν τα αθλητικά στοιχήματα MMA; Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 02, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.