1.500 εκδόσεις της εφημερίδας ΤΙΤΑΝΗ | 30 χρόνια αδιάλειπτης κυκλοφορίας

1.500 εκδόσεις της εφημερίδας ΤΙΤΑΝΗ
30 χρόνια αδιάλειπτης κυκλοφορίας


Η εφημερίδα ΤΙΤΑΝΗ Θεσπρωτίας γιορτάζει την εβδομάδα αυτή, τη συμπλήρωση 1500 εκδόσεων και 30 ετών συνεχούς κυκλοφορίας.
Μια επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε πριν από τρεις δεκαετίες και συγκεκριμένα την Κυριακή 21 Μαρτίου 1993, από τον αείμνηστο Αλέξη Αναστασίου και συνεχίζεται από τον γιό του Βαγγέλη.
Η ΤΙΤΑΝΗ είναι η εφημερίδα που όλα αυτά τα χρόνια, διακρίνεται για τον ποιοτικό και αμερόληπτο δημοσιογραφικό της έργο.
Εδώ και 30 χρόνια, έχει αναλάβει τον ρόλο να ενημερώνει και να επικοινωνεί τα νέα και τις εξελίξεις της περιοχής της Θεσπρωτίας στους αναγνώστες της, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Μέσα από τα άρθρα της, οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τοπικές ειδήσεις, τα γεγονότα και την πολιτική επικαιρότητα, καθώς επίσης και για τις κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες της περιοχής.
Η ΤΙΤΑΝΗ έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αξιόπιστα και καλά ενημερωμένα μέσα ενημέρωσης της περιοχής και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια ο κλάδος, παραμένει η αρχαιότερη εβδομαδιαία εφημερίδα του νομού.

Οι δύσκολοι καιροί δεν εμπόδισαν την εφημερίδα μας να συνεχίσει την πορεία της.
Αντιθέτως έκαναν τη φωνή μας ακόμα πιο ισχυρή και αναγκαία για την ενημέρωση και τη διατήρηση της ελευθερίας του τύπου, και με την ανεξάντλητη προσπάθεια του εκδοτικού μας συνεργείου και των συνεργατών μας, συνεχίζουμε να παρέχουμε στους αναγνώστες μας αντικειμενικές και έγκυρες ειδήσεις.
Η ΤΙΤΑΝΗ είναι η εφημερίδα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του τοπικού κοινού της ευρύτερης περιοχής της Θεσπρωτίας.
Συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στις αλλαγές της εποχής, αλλά πάντα με σταθερό βήμα προς την ποιότητα και την αλήθεια.
Η αναγκαιότητα για προσαρμογή στις αλλαγές και η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών στην ενημέρωση, μας οδήγησαν το 2010 να δημιουργήσουμε και τη ψηφιακή της έκδοση, την ενημερωτική ιστοσελίδα thespro.gr, γεγονός που της επέτρεψε να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.
Η εφημερίδα ΤΙΤΑΝΗ ξεκίνησε την έκδοσή της το 1993, και από τότε έχει περάσει μια μακρά διαδρομή με πολλές προκλήσεις και επιτυχίες.
Σήμερα, κλείνοντας τις 1500 εκδόσεις, συνεχίζει να προσφέρει ένα αξιόλογο και αναγνωρίσιμο προϊόν στους αναγνώστες της.
Η συμπλήρωση των 1500 εκδόσεων είναι μια σημαντική επέτειος για την ΤΙΤΑΝΗ και αποτελεί μια ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες της για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια.
Παράλληλα δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο στους αναγνώστες μας παραμένοντας ένας σημαντικός φορέας ενημέρωσης στο νομό Θεσπρωτίας.
Για μας προτεραιότητες είναι δύο: Η αλήθεια και η Θεσπρωτία!
Και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε...

Ο ΕΚΔΟΤΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΛ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
1.500 εκδόσεις της εφημερίδας ΤΙΤΑΝΗ | 30 χρόνια αδιάλειπτης κυκλοφορίας 1.500 εκδόσεις της εφημερίδας ΤΙΤΑΝΗ | 30 χρόνια αδιάλειπτης κυκλοφορίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 03, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.