Τους ...έφαγε η γάτα τη γλώσσα;

Τους ...έφαγε η γάτα τη γλώσσα;


Άφαντος ο κυβερνητικός βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας και οι δήμαρχοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, μετά την αποκάλυψη πως δεν περνάει από τη βουλή η πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και η παραχώρηση της χερσαίας ζώνης στους δήμους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών.
Πρέπει να δώσουν απαντήσεις που βιάστηκαν να πανηγυρίσουν... ή μήπως όχι;
Με τη σιωπή τους αυτή, κυρίως ο κυβερνητικός βουλευτής, ο Υπουργός Ναυτιλίας και η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, προσφέρουν το απόλυτο μηδέν, σε ενημέρωση και εξηγήσεις στους πολίτες τους. 
Αφού βιάστηκαν να πανηγυρίσουν την εξαγγελία για την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης και την πώληση του 67% των μετοχών του ΟΛΗΓ, τώρα φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί!!!
Ο κυβερνητικός βουλευτής, που αναμφίβολα εκλέγεται για να εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Θεσπρωτικού λαού, "απαντάει" με την απουσία του σε κάθε αίτημα πληροφόρησης από τους πολίτες του. 
Μήπως η παραχώρηση και η πώληση δεν είναι αρκετά "σημαντικό" θέμα για να ασχοληθεί;
Ή μήπως προτιμά να αγνοεί τις ευθύνες του και να εξαφανίζεται;
Ίσως να βρίσκεται σε αναζήτηση της χαμένης πολιτικής του συνείδησης σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος της Θεσπρωτίας. 
Μπορεί βέβαια να θεωρεί ότι η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση σε όλα τα ερωτήματα!!!
Όσον αφορά τους δημάρχους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, αυτοί φαίνεται να ακολουθούν τον ίδιο δρόμο. Αυτόν της σιωπής. 
Ίσως έχουν ξεχάσει ότι οι δημότες τους έχουν το δικαίωμα να ζητούν διευκρινίσεις για τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο όνομά τους. 
Προτιμούν να σιωπούν και να ελπίζουν ότι το θέμα θα περάσει απαρατήρητο, αφού δεν περνάει και από τη βουλή!
Η έλλειψη απαντήσεων από τον κυβερνητικό βουλευτή και τους δημάρχους δημιουργεί συναισθήματα απογοήτευσης στους πολίτες οι οποίοι αναρωτιούνται γιατί αυτές οι βιαστικές πανηγυρικές ανακοινώσεις, αμέσως μετά τη συνάντηση με το κυβερνητικό κλιμάκιο.
Όσο για τη διοίκηση του ΟΛΗΓ, αυτή είναι εδώ και χρόνια άφαντη....
Τους ...έφαγε η γάτα τη γλώσσα; Τους ...έφαγε η γάτα τη γλώσσα; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 10, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.