Από την παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Παραμυθιά

Από την παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Παραμυθιά


Το Σάββατο η τοπική οργάνωση Παραμυθιάς του Σύριζα πραγματοποίησε με επιτυχία τα εγκαίνια των γραφείων, και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τον Ν.Θεσπρωτίας. 
Tην εκδήλωση χαιρέτησε το μέλος της ΚΕ Αθηνά Ιωάννου που έκανε και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

Τα σύντομα βιογραφικά των υποψηφίων είναι τα εξής:

Η Αννα Στεργίου, είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Σπούδασε κοινωνιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνιολογία της Ενέργειας και την Ψηφιακή Κοινωνιολογία.Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια στην «Ελευθεροτυπία». Έχει δουλέψει σε εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς σε θέσεις ευθύνης.
Ως διαπιστευμένη συντάκτρια έχει περάσει από τα υπουργεία Ναυτιλίας και Αιγαίου, Αγροτικής Ανάπτυξης, Τουρισμού, Περιβάλλοντος, Υγείας, Ψηφιακής Πολιτικής κ.ά.Από το 2016 μέχρι σήμερα ασχολείται καθημερινά με το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ με έμφαση στα αγροτικά και περιβαλλοντικά θέματα.
Ο Σύνδεσμος γυναικών Ηπείρου την τίμησε με τον τίτλο της «γυναίκας της χρονιάς του 2005» τόσο για το δημοσιογραφικό όσο και για το συγγραφικό της έργο, για τα οποία έχει διακριθεί.

Ο Μάριος Κάτσης γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 1985, και είναι Ηλεκτρονικός μηχανικός Η/Υ.
Εξελέγη Βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015, το Σεπτέμβρη του 2015 και τον Ιούλιο του 2019.Στην ΙΗ’ Κοινοβουλευτική περίοδο το 2019 εξελέγη στη θέση του Κοσμήτορα της Βουλής
Από το Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2019 διετέλεσε Γραμματέας της Βουλής Είναι Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γόγολος Ιωάννης γεννήθηκε το 1976 στο Βασιλικό Θεσπρωτίας.
Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Τριανταφύλλου, επόπτη Υγείας στην Π.Ε.Θεσπρωτίας και έχει δύο παιδιά, την Παναγιώτα (15 χρονών) και τον Κωνσταντίνο (10 χρονών).
Ασχολείται επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα, έχοντας μια κτηνοτροφική μονάδα κλειστού τύπου με 500 ζώα. Παράλληλα ασχολείται με την ενέργεια και το εμπόριο.

Πολιτική Δράση
-2002 Εκλεγμένος Πρόεδρος Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας.
-2006 Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος.
-2010 Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος.
-2012 Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ.
-2014 Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος.
-2019 Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας με ποσοστό 33,65%.
-2023 Υποψήφιος Βουλευτής Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.
Από την παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Παραμυθιά Από την παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.