Συνελήφθη ημεδαπή για κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης

Συνελήφθη ημεδαπή για κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης


Συνελήφθη χθες (07-04-2023) το πρωί στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης, ενώ για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπής συνεργού της.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο γυναίκες, εισήλθαν προχθές (06-04-2023) το πρωί σε κατάστημα ειδών ένδυσης στα Ιωάννινα, από όπου αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης προϊόντα αξίας -300- ευρώ.

Οι αστυνομικοί, αφού ταυτοποίησαν τα στοιχεία τους, εντόπισαν και συνέλαβαν τη μία από αυτές, ενώ τα κλοπιμαία βρέθηκαν σε σημείο κοντά στο σπίτι της, όπου τα είχε αποκρύψει και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Επίσης, προέκυψε ότι σε βάρος της συλληφθείσας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων με ποινής φυλάκισης (1) έτους για το αδίκημα της κλοπής.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη ημεδαπή για κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης Συνελήφθη ημεδαπή για κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 08, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.