Εκπαιδεύστε τον τετράποδο φίλο σας, με τον εκπαιδευτή Τάσο Κωλέτση (+ΒΙΝΤΕΟ)

Εκπαιδεύστε τον τετράποδο φίλο σας, με τον εκπαιδευτή Τάσο Κωλέτση (+ΒΙΝΤΕΟ)


Η εκπαίδευση των σκύλων είναι μια σημαντική διαδικασία για να μπορέσετε να απολαύσετε μια ομαλή και ευχάριστη συνύπαρξη με τον τετράποδο φίλο σας. 
Εάν ζείτε στη Θεσπρωτία ή και στην Ήπειρο, ή ακάμα και λίγο πιο… μακριά και ψάχνετε για έναν καταρτισμένο εκπαιδευτή σκύλων, έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε έναν από τους καλύτερους στην περιοχή. 
Ο εκπαιδευτής σκύλων Τάσος Κωλέτσης, έχει μια μακρά ιστορία στην εκπαίδευση σκύλων και μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, είτε πρόκειται για την εκπαίδευση του σκύλου σας σε βασικές εντολές, είτε για προχωρημένες τεχνικές και τη συμπεριφορά του σκύλου σας. 
Ο Τάσος έχει την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση για να βοηθήσει τον σκύλο σας να μάθει τις κατάλληλες συμπεριφορές και να αποφύγει ανεπιθύμητες συμπεριφορές, όπως η κοινωνικοποίηση του σκύλου σας, η αντιμετώπιση του άγχους, της επιθετικότητας και άλλων προβλημάτων συμπεριφοράς που μπορούν να δημιουργήσουν δυσκολίες στην συνύπαρξη με τον σκύλο σας. 
Εργάζεται με διαφορετικούς τύπους σκύλων, ανεξάρτητα από τη φυλή ή το μέγεθος τους. Αναλαμβάνει επίσης τη φιλοξενία του σκύλου σας, σε περίπτωση που χρειαστεί να λείψετε για μερικές ημέρες ή αν έρθετε για διακοπές στην περιοχή, ώστε να μη μείνετε μακριά από τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο. 
Στις νέες εγκαταστάσεις του με στίβους, μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα με το σκύλο σας ελεύθερο, να παίξετε μαζί του και να απολαύσετε το καφεδάκι σας σε ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον. 
Αν ψάχνετε για έναν καταρτισμένο εκπαιδευτή σκύλων στη Θεσπρωτία, μην διστάσετε να αναζητήσετε τις υπηρεσίες του. 
Βρίσκεται στην περιοχή της Μαζαρακιάς Ηγουμενίτσας και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο τηλέφωνο 699 688 8935 καθώς και στις σελίδες του στο facebook: 

Εκπαιδεύστε τον τετράποδο φίλο σας, με τον εκπαιδευτή Τάσο Κωλέτση (+ΒΙΝΤΕΟ) Εκπαιδεύστε τον τετράποδο φίλο σας, με τον εκπαιδευτή Τάσο Κωλέτση (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.