Σήμερα η 14η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών στο Γραικοχώρι

Σήμερα η 14η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών στο ΓραικοχώριΟ Φιλοπρόοδος Σύλλογος Γραικοχωρίου «Ο Άγιος Δημήτριος» διοργανώνει στα πλαίσια της εορτής της Αγίας Τριάδας την 14η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών την Κυριακή 4 Ιουνίου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολειού Γραικοχωρίου μετά το πέρας του Εσπερινού και της Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας .Μια γιορτή θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής η οποία στηρίζεται από τον Δήμο Ηγουμενίτσας, το ΠΑΚΠΠΟ, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, την Δημοτική Κοινότητα Γραικοχωρίου αλλά και από φίλους του συλλόγου και αρκετούς εθελοντές.
Ένα συναπάντημα που σκοπός του είναι η αναβίωση, η διατήρηση και η προβολή των Παραδοσιακών Χορών, των ηθών και των εθίμων των διαφόρων περιοχών της πατρίδας μας.
Μ’ ένα πλούσιο παραδοσιακό πρόγραμμα με Χορούς και Τραγούδια από το Αιγαίο, Μακεδονία ,Θεσσαλία, Πόντο, Κρήτη, και Ήπειρο, το Γραικοχώρι θα γεμίσει από τους μοναδικούς ήχους των Ελληνικών παραδοσιακών οργάνων και τα απαράμιλλα χρώματα και σχέδια των τοπικών παραδοσιακών φορεσιών της Πατρίδας μας.
Σας περιμένουμε να χαρείτε σε μια δροσερή όαση πολιτισμού, μια γιορτή επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που αγαπούν, τιμούν και σέβονται την Παράδοση.
Η παρουσία σας αποτελεί τιμή για μας.
Σήμερα η 14η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών στο Γραικοχώρι Σήμερα η 14η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών στο Γραικοχώρι Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 04, 2023 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. AΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
    ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε θα σταματήσουν τα πανηγύρια κ τα κλαρίνα σε κατοικημένες περιοχές άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες