Μ.Κάτσης για B.Γιόγιακα: «Η μεγαλειώδης συγκέντρωση προκάλεσε πανικό και επιστράτευσε τα ψέματα»

Μ.Κάτσης για B.Γιόγιακα: «Η μεγαλειώδης συγκέντρωση προκάλεσε πανικό και επιστράτευσε τα ψέματα»


Η μεγαλειώδης συγκέντρωση του κόσμου όλων των αποχρώσεων, στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ηγουμενίτσα είναι φανερό ότι προκάλεσε μεγάλο πανικό στον κ. Γιόγιακα προσωπικά. 
Τον κατανοώ: Δεν είναι λίγο να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.
Η χθεσινή ανακοίνωσή του είναι γεμάτη από το μόνο πολιτικό προσόν που διαθέτει: Ψέμα και εξαπάτηση. 
Ας συγκρίνει κανείς την ανακοίνωσή του με το παρακάτω βίντεο όπου τον διαψεύδουν τόσο οι Υπουργοί της κυβέρνησης που στήριζε με παλαμάκια αλλά και ο ίδιος του ο εαυτός! 
Αυτός που ξέχασε να πει για τη Θεσπρωτία δεν ήταν ο Α.Τσίπρας που μίλησε εκτενώς, αλλά ο Κ. Μητσοτάκης που δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στα τοπικά ζητήματα στην ομιλία του στην Παραμυθιά, λες και δεν μας βλέπει καν! 
Ο κ. Μητσοτάκης έχει «γραμμένο» τον κ. Γιόγιακα και κατ’επέκταση όλους τους Θεσπρωτούς και αυτό το καταλάβαμε πολύ καλά την 4ετία που πέρασε.
Εάν ο κύριος Γιόγιακας πίστευε αυτά που έγραψε θα ερχόταν σε debate να μας τα πει δημόσια, αλλά δεν τόλμησε.
Σε λίγες μέρες ο Θεσπρωτικός λαός θα ξεμπερδεύει με το ψέμα και την ανικανότητα και θα δώσει ισχυρή εντολή για ισχυρή και αποτελεσματική εκπροσώπηση του νομού με όραμα τη δίκαιη ανάπτυξη για όλες/ους!

Μ.Κάτσης για B.Γιόγιακα: «Η μεγαλειώδης συγκέντρωση προκάλεσε πανικό και επιστράτευσε τα ψέματα» Μ.Κάτσης για B.Γιόγιακα: «Η μεγαλειώδης συγκέντρωση προκάλεσε πανικό και επιστράτευσε τα ψέματα» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 16, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.