ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΑΧΕΡΟΝΤΑ


50 φοιτητές του Tμήματος Bιολογικών Eφαρμογών και Tεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων επισκέφτηκαν την Τετάρτη 3 Μαΐου, το Κέντρο Πληροφόρησης Kαλαμά στη Σαγιάδα. Η επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της υδροβιολογίας, περιελάμβανε παρατήρηση της πλούσιας ορνιθοπανίδας του Δέλτα Καλαμά καθώς και εργασίες πεδίου και μελέτη του υδάτινου περιβάλλοντος της περιοχής, με την καθοδήγηση του προσωπικού της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Ηπείρου.
Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 4 Μαΐου, 40 μαθητές του 4ου δημοτικού σχολείου Πρέβεζας, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Κέντρο Πληροφόρησης Αχέροντα στην Αμμουδιά και είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση και να ενημερωθούν για τα Στενά και τις εκβολές του ποταμού Αχέροντα.
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΑΧΕΡΟΝΤΑ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.