Συνελήφθη στην Παραμυθιά για μεταφορά παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθη στην Παραμυθιά για μεταφορά παράτυπων μεταναστών


Συνελήφθη χθες (12-05-2023) το πρωί στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντόπισαν τον κατηγορούμενο στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στην Παραμυθιά να μεθοδεύει την επιβίβαση (4) αλλοδαπών σε λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, έναντι αμοιβής, είχε παραλάβει τους αλλοδαπούς από την Αλβανία την ίδια ημέρα, διευκολύνοντας την παράνομη είσοδό τους στην ελληνική επικράτεια μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου, από όπου στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο με προορισμό την Παραμυθιά, ώστε από εκεί στη συνέχεια να επιβιβαστούν στο λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα.

Ακόμη, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του παραπάνω αλλοδαπού και τριών εκ των τεσσάρων παράτυπων μεταναστών είχε επιβληθεί μέτρο απαγόρευσης εισόδου τους στη χώρα.

Κατασχέθηκαν 105 ευρώ, 200 αλβανικά λεκ και κινητό τηλέφωνο, ενώ άπαντες οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Συνελήφθη στην Παραμυθιά για μεταφορά παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη στην Παραμυθιά για μεταφορά παράτυπων μεταναστών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.