Με απόλυτη επιτυχία τα 10α ΓΙΤΑΝΕΙΑ

Με απόλυτη επιτυχία τα 10α ΓΙΤΑΝΕΙΑ


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε τα 10α ΓΙΤΑΝΕΙΑ μια εκδήλωση θεσμός για την πόλη της Ηγουμενίτσας με την συμμετοχή 320 αθλητών και αθλητριών στις Κατηγορίες Κ 16 , Κ,18 και ΑΝΔΡΩΝ -ΓΥΝΑΙΚΩΝ και με την εκπροσώπηση 30 συλλόγων από πολλά μέρη της Ελλάδας που ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους στους αγώνες.

Μια εκδήλωση του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ σε συνδιοργάνωση με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και την υποστήριξη του ΠΑΚΠΠΟ .

Πολύ καλές επιδόσεις από πολλούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες από πολλά σωματεία από πολλά μέρη της Ελλάδας και τα οποία ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους .


Ευχαριστούμε τους εθελοντές της διοργάνωσης για την πολύτιμη συνεισφορά και βοήθεια , το Σ.Κ.Κ.Α Ηπείρου και τους θεατές που παρακολούθησαν την διοργάνωση και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών .

Ραντεβού το 2024 στα 11α ΓΙΤΑΝΕΙΑ ,μια εκδήλωση που ξεκίνησε το 2012 και έχoυν γίνει θεσμός για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή .

Με απόλυτη επιτυχία τα 10α ΓΙΤΑΝΕΙΑ Με απόλυτη επιτυχία τα 10α ΓΙΤΑΝΕΙΑ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 04, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.