Παράταση 15 ημερών στο «Εξοικονομώ»

Παράταση 15 ημερών στο «Εξοικονομώ»



Παράταση 15 ημερών έδωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην προθεσμία που έχουν οι ωφελούμενοι για την υλοποίηση των παρεμβάσεων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».

Συγκεκριμένα η νέα προθεσμία που έχουν οι ωφελούμενοι μέχρι και το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023.

Υπενθυμίζεται πως η τρέχουσα παράταση έληγε στις 30 Ιουνίου και είχε δοθεί στις 19 Μαΐου, ενώ η πρώτη παράταση του προγραμμάτος είχε ανακοινωθεί στις 16 Φεβρουαρίου με καταληκτική ημερομηνία την 31η Μαΐου.

Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» έχει ως στόχο ενεργειακή αναβάθμιση 50.000 κατοικιών, με έμφαση νοικοκυριά σε δυσμενέστερη οικονομική κατάσταση και περιοχές με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η αξιολόγηση των αιτήσεων έγινε με μοριοδότηση ενεργειακών, οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων, το ποσοστό ενίσχυσης φθάνει μέχρι και το 75%.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος του προγράμματος ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 632 εκατ. ευρώ προέρχονται από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Παράταση 15 ημερών στο «Εξοικονομώ» Παράταση 15 ημερών στο «Εξοικονομώ» Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.