Με μετάλλια επιστρέφει ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16

Με μετάλλια επιστρέφει ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη στην Ελευθερούπολη της Καβάλας το Σάββατο 17 Ιουνίου και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ολοκληρώθηκε σήμερα ο σύλλογος μας ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ συγκέντρωσε 92 -Ενενήντα δυο βαθμούς τους περισσότερους από κάθε άλλη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 .

Πάρα πολλές επιτυχίες από όλα τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες τόσο στα ατομικά αγωνίσματα όσο και στις σκυταλοδρομίες και πολλά μετάλλια, συγκεκριμένα 6 μετάλλια !!!!

Συγκεκριμένα :
Η Μυρσίνη Τσακίρη κατέκτησε την Πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο στα 1000 μέτρα ,
την Δεύτερη θέση και το Ασημένιο μετάλλιο στα 300 μέτρα η Ελένη Γώγου και την Δεύτερη θέση και το Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 κοριτσιών ( ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΙΚΗ , ΓΟΓΟΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ , ΓΩΓΟΥ ΕΛΕΝΗ , ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ) .
Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Νικόλας Σκαρμούτσος στα 300 εμπόδια και την ίδια θέση(4 θέση ) ο Δημήτρης Τσακίρης στα 600 μέτρα βελτιώνοντας τα ατομικά τους ρεκόρ καθώς επίσης την ίδια θέση (τέταρτη )η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 στα αγόρια (Κομίνης Κολομπέρδας, Σκαρμούτσος ,Γόγολος).
Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Ανδρέας Πουλόπουλος με νέο ατομικό ρεκόρ στο άλμα εις ύψος 1.67 , ο Άγγελος Νικολάου στα 1000 μέτρα με νέο ατομικό ρεκόρ και την ίδια θέση(πέμπτη) στα 150 μέτρα κατέλαβε η Ιωάννου Γεωργία .
Την όγδοη θέση στο άλμα εις ύψος κατέλαβε η Λυδία Ράπτη και την δέκατη θέση στα 600 μέτρα κατέλαβε ο Χριστόφορος Χασκής βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ .
Καλές εμφανίσεις είχαμε και από τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και συνέβαλαν ώστε ο σύλλογος μας να συγκεντρώσει την υψηλή βαθμολογία .
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες , τους προπονητές τους
Με μετάλλια επιστρέφει ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 Με μετάλλια επιστρέφει ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.