Ξεκίνησε η 21η Πανηπειρωτική Έκθεση

Ξεκίνησε η 21η Πανηπειρωτική Έκθεση


Επιχειρήσεις και φορείς προβάλλουν τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους στην 21η Πανηπειρωτική Έκθεση που εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Ιωάννινα.

Επιχειρήσεις από την Ήπειρο αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας, φορείς και τιμώμενη Περιφέρεια το Βόρειο Αιγαίο, που δίνει δυναμικό παρών.

Την έκθεση διοργανώνει και φέτος η εταιρεία «Κύκλος» με σκοπό όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός της Λάμπρος Μπασέκης να αποτελέσει το μέσο προβολής της επιχειρηματικότητας και να συμβάλλει στην γνωριμία των επιχειρήσεων με το κοινό της περιοχής.

Στα εγκαίνια μίλησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάκης Χρυσοστόμου τονίζοντας την σημασία της επιχειρηματικότητας στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας ενώ σημείωσε ότι η Ήπειρος μπορεί να αποτελέσει και επιχειρηματικό προορισμό.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης ανέφερε ότι η Πανηπειρωτική έκθεση ήταν αυτή που έδωσε πριν μερικά χρόνια το έναυσμα στην Περιφέρεια για να ξεκινήσει να δίνει το παρόν σε διοργανώσεις του εξωτερικού. Έτσι είναι σχεδόν κάθε χρόνο παρούσα στις μεγαλύτερες εκθέσεις προβολής ενώ συνήθως συνδυάζει την παρουσία της με αυτή των παραγωγών, ειδικά του πρωτογενούς τομέα.

«Μέσα από τις συμμετοχές σε εκθέσεις είδαμε μικρούς παραγωγούς να γίνονται μέγιστοι» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι η Περιφέρεια κάθε χρόνο διοργανώνει στην περιοχή μικρές εκθέσεις προβολής των προιόντων δίνοντας έτσι την δυνατότητα και σε μικρότερους παραγωγούς να γνωριστούν με το καταναλωτικό κοινό.

Δύο Αντιπεριφερειάρχες από το Βόρειο Αιγαίο βρέθηκαν στα Γιάννινα με αφορμή την Έκθεση πιστεύοντας ότι έτσι δημιουργείται μία ισχυρή γέφυρα ανάμεσα σε δύο ακριτικές περιοχές της χώρας.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Σεραφείμ Λιάπης και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου.

Η έκθεση που φιλοξενείται στο Πανηπειρωτικό θα είναι ανοιχτή ως την Τετάρτη 14 Ιουνίου.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Κυριακή : 10:00-14:00 & 17:30-22:30

Δευτέρα – Τετάρτη : 17:30-22:30



























Ξεκίνησε η 21η Πανηπειρωτική Έκθεση Ξεκίνησε η 21η Πανηπειρωτική Έκθεση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 11, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.