Διπλή διάκριση για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στα Cloud Computing Awards 2023

Διπλή διάκριση για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στα Cloud Computing Awards 2023
  

στα Cloud Computing Awards 2023
Ιωάννινα, 16 Ιουνίου 2023 – Με δύο ακόμα βραβεία διακρίθηκε η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου για τις επιδόσεις της στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Πιο συγκεκριμένα, στη φετινή διοργάνωση των Cloud Computing Awards 2023 η Τράπεζα Ηπείρου έλαβε το Gold Award στην κατηγορία CyberSecurity Solution, της ενότητας Cloud Security και το Silver Award στην κατηγορία Artificial Intelligence της ενότητας Cloud Projects για τις επενδύσεις που έχει υλοποιήσει στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και του cloud για την ασφάλεια των πελατών της και των δεδομένων τους.

Η λύση Τεχνητής Νοημοσύνης που έχει ενεργοποιήσει η Τράπεζα Ηπείρου για την προστασία των ηλεκτρονικών πληρωμών και η οποία επεξεργάζεται 14 συμπεριφορικά χαρακτηριστικά, θωρακίζει την ασφάλεια των συναλλαγών καθιστώντας την από τις πρωτοπόρες Τράπεζες στην Ελλάδα στον τομέα αυτόν.

Ο Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, δήλωσε σχετικά: «Η διπλή αυτή διάκριση αποτελεί απόδειξη των δυνατοτήτων μας να είμαστε ανταγωνιστικοί και αδιαπραγμάτευτα να εστιάζουμε στην ασφάλεια των δεδομένων, τη βέλτιστη αποδοτικότητα και την ασυναγώνιστη ψηφιακή εμπειρία του χρήστη. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις που θα έχουν στο επίκεντρο την καλύτερη εξυπηρέτηση και την αυξημένη ασφάλεια συναλλαγών των πελατών μας.»

Τα Cloud Computing Awards 2023 απονέμονται σε εταιρείες και οργανισμούς που έχουν επιδείξει εξαιρετική πορεία για τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεών τους αναφορικά με την ψηφιοποίηση τους καθώς και σε αυτούς που ξεχωρίζουν για την παροχή υπηρεσιών υπολογιστών/ διακομιστών, αποθηκευτικών χώρων, βάσεων δεδομένων, δικτύωσης και λογισμικού μέσω του Διαδικτύου.

-Τέλος-

Σχετικά με την Τράπεζα Ηπείρου:

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ιδρύθηκε το 1978 υιοθετώντας το όραμα του ιδρυτή της Ιωάννη Δούμα, να στηρίξει και να ενισχύσει την τοπική οικονομία και κοινωνία της ευρύτερης Περιφέρειας Ηπείρου. Σήμερα, συμπληρώνοντας πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας, η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ είναι η Τράπεζα των 18.000 Ηπειρωτών, αλλά και των θεσμικών επενδυτών. Με τη συμμετοχή του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ ως Στρατηγικού Επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιό της, βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου και του οράματός της για μια ισχυρή ελληνική Συνεταιριστική Τράπεζα. Το νέο συνεταιριστικό-επιχειρηματικό μοντέλο-πρότυπο, που σχεδιάζει η Τράπεζα, θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στην τοπική οικονομία και κοινωνία, όσο και στους εργαζομένους και μετόχους της.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

την Touchpoint Strategies: Θοδωρής Καλαμάκης, τηλ: 210 66 60 852, thodoris.kalamakis@touchpoint.gr

την Τράπεζα Ηπείρου: Ιωάννα Ζηκοπούλου, τηλ: 26510 59095, izikopoulou@epirusbank.gr
Διπλή διάκριση για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στα Cloud Computing Awards 2023 Διπλή διάκριση για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στα Cloud Computing Awards 2023 Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες