Κλιμάκιο της ΝΔ την Πέμπτη στη Θεσπρωτία

Κλιμάκιο της ΝΔ την Πέμπτη στη Θεσπρωτία


Περιοδεία στη Θεσπρωτία θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 08/06 κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τον πρ. Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, πρ. Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη και την Ευρωβουλευτή Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου. 
Το κλιμάκιο θα συνοδεύουν οι υποψήφιοι βουλευτές Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, Έρρικα Ντούμα και Ιωάννης Παπαγιάννης, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης και άλλοι αιρετοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες. 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα το κλιμάκιο αναμένεται να βρίσκεται στην κωμόπολη των Φιλιατών στις 10:30 το πρωί, ενώ στις 12:00 θα περιοδεύσει στην Ηγουμενίτσα. 
Το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη σε παραγωγικές μονάδες της περιοχής ενώ στις 18:00 θα επισκεφθούν την κωμόπολη της Παραμυθιάς, στις 19:00 το Γαρδίκι Σουλίου και στις 20:00 το Καρβουνάρι, όπου θα υπάρξει και ομιλία. 
Στις 21:00 το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στα τουριστικά Σύβοτα.
Κλιμάκιο της ΝΔ την Πέμπτη στη Θεσπρωτία Κλιμάκιο της ΝΔ την Πέμπτη στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.