Αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας για αυτό το ΣΚ

Αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας για αυτό το ΣΚ


Πλούσιο σε αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα είναι για τον Δήμο Ηγουμενίτσας το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, 3–4 Ιουνίου 2023. Σας καλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας τις δράσεις αυτές, δίνοντας κίνητρο σε αθλητές και διοργανωτές να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Πιο συγκεκριμένα:
· Το Σάββατο 3 Ιουνίου, και ώρες 09.00 – 12.00, πραγματοποιείται ο 1ος Γιτάνειος Δρόμος σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Φιλιατών, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας.
Ο αγώνας, με αφετηρία τον πύργο Ραγίου και τερματισμό το αρχαίο θέατρο Γιτάνων, πέραν όλων των άλλων, έχει σκοπό την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την ενίσχυση του δίπτυχου «αθλητισμός – πολιτισμός».
· Το μεσημέρι του Σαββάτου, 3 Ιουνίου, και ώρα 13.00, η Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας καλεί τους νεαρούς φίλους του Τριάθλου στον Αγώνα Παιδικού Τριάθλου, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας.
· Την ίδια μέρα στις 16.00, στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, πραγματοποιούνται οι Αγώνες Στίβου 10α Γιτάνεια που διοργανώνει ο «Γυμναστικός Σύλλογος Πρωτέας Ηγουμενίτσας Στίβος», σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ηγουμενίτσας, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

· Την Κυριακή 4 Ιουνίου, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στην πόλη μας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου που διοργανώνει η Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας και η Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας, με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας. Ο αγώνας ξεκινάει στις 08.00 και οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 11.30 στο χώρο του Πάνθεον.
· Την Κυριακή 4 Ιουνίου, παραμονή της Αγίας Τριάδας και μετά το πέρας της λιτάνευσης της Ιερής εικόνας, θα πραγματοποιηθεί φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου. Μια γιορτή θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής η οποία διοργανώνεται από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Γραικοχωρίου «Ο Άγιος Δημήτριος» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ηγουμενίτσας, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, το ΠΑΚΠΠΟ και τη Δημοτική Κοινότητα Γραικοχωρίου.
Αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας για αυτό το ΣΚ Αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας για αυτό το ΣΚ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 03, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες