Ο Δήμαρχος Σουλίου για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Ο Δήμαρχος Σουλίου για τη λήξη της σχολικής χρονιάς


Αγαπητοί μαθητές,
Αγαπητοί γονείς και εκπαιδευτικοί,
με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να συγχαρώ για την προσπάθεια και την ολοκλήρωση της σχολικής εκπαίδευσης, όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που φοίτησαν στο Γενικό Λύκειο Παραμυθιάς, τη χρονιά 2022-2023, αλλά και τους εκπαιδευτικούς, που συνέβαλαν τα μέγιστα, για την αναβάθμιση της παιδείας και την πρόοδο του τόπου μας.
Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσα στους τελειόφοιτους, ανάμεσα σε φιλικά πρόσωπα που όλα αυτά τα χρόνια γνωρίζω από τη μικρή τους ηλικία.
Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές της σημερινής εκδήλωσης, εσείς είστε που σας αξίζουν τα μπράβο και τα συγχαρητήρια.
Η ημέρα αυτή, είναι ιδιαίτερη γιατί σηματοδοτεί ένα πολύ σημαντικό στάδιο στη ζωή σας, είναι η κατάληξη μιας μακροχρόνιας και επίπονης προσπάθειας που ολοκληρώνει την ενότητα της μόρφωσης.
Είναι επίσης, ημέρα χαράς για εσάς τους μαθητές που μοχθήσατε, για τις οικογένειές σας που συμπορεύτηκαν στον αγώνα σας, αλλά και για τους καθηγητές σας που σας δίδαξαν.
Είναι σημαντική, γιατί εκτός των άλλων, σηματοδοτεί και την αρχή της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, μιας πορείας που καλείστε να επιλέξετε, αποκτώντας γνώσεις και εμπειρίες στα μαθητικά θρανία, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών σας.
Θα θυμάστε όμως πάντα, πως η μόρφωση δεν σταματά ποτέ, είναι αέναη και το ταξίδι της θα συνεχίζεται εμπλουτισμένο με δεξιότητες που θα αναπτύξετε, με ευκολίες αλλά και δυσκολίες που θα συναντήσετε στη ζωή σας.
Παράλληλα, εσείς θα εξελίσσεστε, διαμορφώνοντας το μέλλον σας σύμφωνα με τους στόχους σας, κατακτώντας τα πολυπόθητα όνειρά σας.
Αγαπητοί τελειόφοιτοι, σας εύχομαι ειλικρινά και ολόψυχα κάθε επιτυχία στη ζωή σας. Να έχετε πρωτίστως την υγεία σας, να είστε δημιουργικοί, πετυχημένοι και να είστε ευτυχισμένοι. Οι πράξεις και τα έργα σας να είναι για το καλό το δικό σας αλλά και της κοινωνίας, και εμείς θα είμαστε υποστηρικτές σας καμαρώνοντας με υπερηφάνεια.
Σε εσάς βασιζόμαστε γιατί εσείς είστε το μέλλον.
Ο Δήμαρχος Σουλίου για τη λήξη της σχολικής χρονιάς Ο Δήμαρχος Σουλίου για τη λήξη της σχολικής χρονιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.