Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας


Σας καλούμε, σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ Α΄133/19.07.2018), στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 12η Ιουνίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ηγουμενίτσας στην οδό Σουλίου 3, δια ζώσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για τις συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων, τις σχετικές Εγκυκλίους του ΥΠ.ΕΣ και τηρουμένων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: Απόφαση περί της κατάρτισης προσχεδίου για την τροποποίηση κανονισμού χρήσης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Ηγουμενίτσας για διαβούλευση.

2ο ΘΕΜΑ: Απόφαση περί της κατάρτισης προσχεδίου για την τροποποίηση κανονισμού λειτουργίας μουσικής /και μουσικών οργάνων για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου Ηγουμενίτσας για διαβούλευση.

3ο ΘΕΜΑ: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας για την γνωμοδότηση τροποποίησης η μη της εγκεκριμένης μηκοτομής στην 3η πολεοδομική Ενότητα του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ.6.

4οΘΕΜΑ: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας για την αποκατάσταση/ανταλλαγή ακινήτων Τζοβάρα Νικόλαου-Βρύσης Ευφροσύνης-Κωνσταντάκου Κωνσταντίνου εντός της εγκεκριμένης Πολεοδομικής Μελέτης Αναθεώρησης του εγκεκριμένου σχεδίου οικισμού Γραικοχωρίου της 2ης Π.Ε.Δήμου Ηγουμενίτσας.

5ο ΘΕΜΑ: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας για αίτημα γνωμοδοτήσεως για εκμίσθωση δημοτικής έκτασης ,εμβαδού 11.458,67 τ.μ. τμήμα του τεμ. 950 Αγροκτήματος Γραικοχωρίου έτους 1959 που βρίσκεται στην Κοινότητα Γραικοχωρίου Δήμου Ηγουμενίτσας Π.Ε. Θεσπρωτίας με σκοπό την εναπόθεση οχημάτων .

6ο ΘΕΜΑ: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας για ολοκλήρωση ανταλλαγής έκτασης εμβαδού 1.680,00 τ.μ. από το με αριθ.978 τεμάχιο Διανομής 1959 Αγροκτήματος Γραικοχωρίου ιδιοκτησίας των κληρονόμων του κ.Τηλέμαχου Κανάκη του Θωμά με τμήμα ίσης έκτασης του με αρ. 1195 αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες