Η φοροτεχνικός Ανθούλα Τζάνη στο συνδυασμό του Παναγιώτη Νταή

Η φοροτεχνικός Ανθούλα Τζάνη στο συνδυασμό του Παναγιώτη Νταή


Από σήμερα ξεκινάμε τις ανακοινώσεις της δεύτερης ομάδας υποψηφίων του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης»

Αρχίζουμε αυτή τη δεύτερη φάση, καλωσορίζοντας στο Συνδυασμό μας την φοροτεχνικό κ. Ανθούλα Τζάνη. Η Ανθούλα Τζάνη είναι Γενική Γραμματέας της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Θεσπρωτίας και υπεύθυνη οικονομικών στην ΠΑΕ Θεσπρωτός. Στις πρόσφατες εκλογές του ερασιτέχνη Θεσπρωτού, εξελέγη μέλος του νέου Δ.Σ.

Η Ανθούλα Τζάνη επίσης, είναι υπεύθυνη της εθελοντικής ομάδας υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας του Νομού Θεσπρωτίας, η οποία αποτελεί μέλος του πανελλήνιου δικτύου ομάδων υποστήριξης της μητρότητας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμμετέχει ως μέλος στο Δ.Σ. του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Με την επαγγελματική και κοινωνική της δράση, η Ανθούλα Τζάνη συμμετέχει ως υποψήφια του Συνδυασμού μας και θα συμβάλλει αποφασιστικά στη διαμόρφωση των προτάσεων στους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, για ένα καλύτερο μέλλον της πόλης και των κατοίκων της.

Παναγιώτης Νταής
Υπ. Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Η φοροτεχνικός Ανθούλα Τζάνη στο συνδυασμό του Παναγιώτη Νταή Η φοροτεχνικός Ανθούλα Τζάνη στο συνδυασμό του Παναγιώτη Νταή Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.