Ο Θεσπρωτός Γιάννης Στάθης συντονιστής της ετήσιας εκδήλωσης του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών

Ο Θεσπρωτός Γιάννης Στάθης συντονιστής της ετήσιας εκδήλωσης του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα , η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών.
Στην κατάμεστη αίθουσα Golden του Ξενοδοχείου ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, με την παρουσία εκπροσώπων από την οικονομική, πολιτική και πανεπιστημιακή κοινότητα, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, η επίσημη ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών (ΣΕΟΔΙ).
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Υπουργοί κ.κ. Μάκης Βορίδης και Νίκος Παπαθανάσης, καθώς και η βουλευτής κα. Άρια Αγάτσα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Γιαννακόπουλος, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Β. Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κ. Κόλλιας, πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ. Ελλάδος κ. Γ. Παππάς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτων Μαρλαφέκας και άλλοι επίσημοι.
Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι Υπουργοί κ.κ. Μάκης Βορίδης και Νίκος Παπαθανάσης, ενώ ο πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Κωστόπουλος στην εναρκτήρια ομιλία του, αναφέρθηκε στους κινδύνους που εγκυμονεί η παγκοσμιότητα των αγορών, που υπερβαίνουν τις πολιτικές αποφάσεις .
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κωστόπουλος αναφέρθηκε στην δυνατότητα αξιοποίησης της δύναμης των Ελλήνων της διασποράς, καθώς και την αξιοποίηση του Ελληνικού Πολιτισμού, αφού, όπως ανέφερε ο Ελληνικός Πολιτισμός, αποτελεί το μόνο εξαγώγιμο προϊόν της χώρας και θα πρέπει στην Ελλάδα να επανιδρυθεί η Ακαδημία Πλάτωνος, αφού στην Ελλάδα γεννήθηκε η φιλοσοφική σκέψη, που αποτελεί την βάση του δυτικού πολιτισμού.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την εξαιρετική εισήγηση του μέλους του Δ.Σ. κυρίου Ιωάννη Πατινιώτη, με θέμα ’Πως το Ανθρώπινο Δυναμικό επηρεάζει την επιχειρηματική αβεβαιότητα.’’
Ο Θεσπρωτός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, και αυτή τη χρονιά ,ήταν επιφορτισμένος με το καθήκον της παρουσίασης των ομιλητών και του συντονισμού της εκδήλωσης. Ιδιαίτερη αναφορά πραγματοποίησε , στον εκλιπόντα Παναγιώτη N. Γεννηματά, επίτιμο Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, επί χρόνια φίλο και αρωγό του Συνδέσμου. 

Ο Γ. Στάθης στην εισήγηση του μεταξύ άλλων ανέφερε: 
 «Ο Τάκης Γεννηματάς υπήρξε ένας σπάνιος άνθρωπος ,μια μεγάλη προσωπικότητα με πολύπλευρη και βαθιά μόρφωση , πολυγραφότατος , με υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση και με μοναδική ρητορική δεινότητα. Ένας ευγενής κοσμοπολίτης. Άφησε μια τεράστια πνευματική παρακαταθήκη με τη διαδρομή του, με τα βιβλία του , τα άρθρα , τις ομιλίες και τις αναλύσεις του .Ήμουν προνομιούχος, διότι με τίμησε με την φιλία του και ομολογώ ότι από την πλευρά μου, υπήρξα μαθητής και διαχρονικά πιστός υποστηρικτής του ".

Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον Πρόεδρο Αλέξανδρο Κωστόπουλο , ο οποίος με την επιμονή την ποιότητα και το χαρακτήρα του έχει οδηγήσει τον ΣΕΟΔΙ στα σημερινά του επίπεδα.

*Ο Γιάννης Στάθης είναι Αντιπρόεδρος των Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών
Ο Θεσπρωτός Γιάννης Στάθης συντονιστής της ετήσιας εκδήλωσης του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών Ο Θεσπρωτός Γιάννης Στάθης συντονιστής της ετήσιας εκδήλωσης του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.