Τις κολόνες της ΔΕΗ που είναι τοποθετημένες σε πεζοδρόμια και στο οδόστρωμα της Ποταμιάς, καταγγέλλουν κάτοικοι της κοινότητας.

Τις κολόνες της ΔΕΗ που είναι τοποθετημένες σε πεζοδρόμια και στο οδόστρωμα της Ποταμιάς, καταγγέλλουν κάτοικοι της κοινότητας.Τι θέσεις που είναι τοποθετημένες οι κολόνες της ΔΕΗ στο οδικό δίκτυο και και στα πεζοδρόμια της Ποταμιάς, καταγγέλουν κάτοικοι της κοινότητας.
Περισσότερες από 10 κολόνες βρίσκονται στο κέντρο των πεζοδρομίων ή εντός του οδοστρώματος, με οτι αυτό μπορεί να σημαίνει για την ασφάλεια τοσο των πεζών οσο και των διερχομένων οδηγών, ενώ μολις προ 2 μηνών κάτοικος της περιοχής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας μετά απο τραυματισμό όταν πεζός χτύπησε σε κολόνα του πεζοδρομίου.
Τις κολόνες της ΔΕΗ που είναι τοποθετημένες σε πεζοδρόμια και στο οδόστρωμα της Ποταμιάς, καταγγέλλουν κάτοικοι της κοινότητας. Τις κολόνες της ΔΕΗ που είναι τοποθετημένες σε πεζοδρόμια και στο οδόστρωμα της Ποταμιάς, καταγγέλλουν κάτοικοι της κοινότητας. Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-up

Σελίδες