Οι επισκέπτες του πρώτου τετραμήνου έδωσαν «άριστα» στην Ήπειρο!

Οι επισκέπτες του πρώτου τετραμήνου έδωσαν «άριστα» στην Ήπειρο!


Παράδοση τείνει να γίνει για την Ήπειρο το «άριστα» που παίρνει από τους επισκέπτες της. Πρωτιά και για τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους καθώς οι τουρίστες δίνουν σταθερά στην Ήπειρο την υψηλότερη θέση ικανοποίησης με GRI 91%.

Το 91%, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΝΣΕΤΕ, ήταν ο μέσος όρος για την Ήπειρο και το 2022 και ήταν το μεγαλύτερο για όλη την ηπειρωτική Ελλάδα.

Στην κατηγορία δωματίου στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ήπειρος με 95% στη δεύτερη θέση η Στερεά Ελλάδα με 91% και στην τρίτη θέση η Θεσσαλία με 89%. Έπονται η Δυτική Ελλάδα κι η Πελοπόννησος με 84% αντίστοιχα. Ακολουθούν η Αττική με 83% ενώ στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται η Κεντρική Μακεδονία και Αν. Μακεδονία και Θράκη με 82%.

Στο κριτήριο της εξυπηρέτησης στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ήπειρος με 96%, στη δεύτερη θέση η Θεσσαλία με 94% και στην τρίτη θέση η Δυτική Ελλάδα με 91%. Έπονται η Πελοπόννησος με 90%, η Κεντρική Μακεδονία με 89% και η Στερεά Ελλάδα με 88%. Ακολουθεί η Αττική με 86% ενώ στις τελευταία θέση βρίσκεται η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 83%.

Στο κριτήριο της καθαριότητας στην πρώτη θέση βρίσκεται η Θεσσαλία με 98%, στη δεύτερη θέση η Στερεά Ελλάδα με 95% και στην τρίτη θέση η Ήπειρος με 94%. Έπονται η Αττική με 92%, η Δυτική Ελλάδα με 91% και η Πελοπόννησος με 90%. Ακολουθεί η Κεντρική Μακεδονία με 88% ενώ στις τελευταία θέση βρίσκεται η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 81%.

Στο κριτήριο της τοποθεσίας στην πρώτη θέση βρίσκεται η Θεσσαλία με 98%, στη δεύτερη θέση η Ήπειρος με 96% και στην τρίτη θέση η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 94%. Έπονται η Αττική με 90%, η Στερεά Ελλάδα με 91%, η Δυτική Ελλάδα και η Πελοπόννησος με 89% αντίστοιχα.

Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Κεντρική Μακεδονία με 87%.
Οι επισκέπτες του πρώτου τετραμήνου έδωσαν «άριστα» στην Ήπειρο! Οι επισκέπτες του πρώτου τετραμήνου έδωσαν «άριστα» στην Ήπειρο! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.