Ο Κώστας Κρικώνης νέος προπονητής στην ΚΑΕ Παραμυθιά

Ο Κώστας Κρικώνης νέος προπονητής στην ΚΑΕ Παραμυθιά


Ρόλο head coach στην Παραμυθιά αναλαμβάνει τη νέα σεζόν ο Κώστας Κρικώνης με την ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την πρόσληψή του.

Ο Κρικώνης ήταν μέχρι πρότινος παίκτης των “πρασίνων” πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ το 2022 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε την παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Έχει διατελέσει προπονητής στα τμήματα υποδομών του IBC αλλά και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσον αφορά τον Θοδωρή Τσιρώνη, μπορεί να μην είναι τη νέα σεζόν προπονητής στην ανδρική ομάδα όμως θα κοουτσάρει κανονικά τα αναπτυξιακά τμήματα της Παραμυθιάς όπως κάνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια
Η ανακοίνωση της ομάδας:
“Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να επισημοποιήσει την ανάθεση των χρεών του προπονητή της ανδρικής μας ομάδας στον Κώστα Κρικώνη. . Ο Κώστας έχει 10ετή εμπειρία σαν προπονητής αναπτυξιακών και εφηβικών ομάδων του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΙΒC. . Η διοίκηση μαζί με τον -άλλοτε παίκτη μας- coach Κρικώνη έχει σχεδιάσει το πλάνο της επόμενης δύσκολης χρονιάς και είναι έτοιμη να ξεκινήσει την υλοποίηση του. Πρώτο βήμα, λοιπόν, ο νέος μας προπονητής!
Ο Κώστας Κρικώνης νέος προπονητής στην ΚΑΕ Παραμυθιά Ο Κώστας Κρικώνης νέος προπονητής στην ΚΑΕ Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.