Συνάντηση κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΗ

Συνάντηση κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΗ


Συνάντηση κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Θεσπρωτίας πραγματοποιήθηκε με την Πρόεδρο κ. Μονάχου αλλά και μέλη του Σωματείου των εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Ηγουμενίτσας.
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, τόνισαν από κοινού την έντονη αντίθεσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ για ιδιωτικοποίηση των φορέων διαχείρισης του νερού και των ΔΕΥΑ, υπερασπιζόμενοι τον δημόσιο χαρακτήρα ενός πολύτιμου αγαθού και φυσικού πόρου που οφείλει να είναι προσβάσιμος οικονομικά και ποιοτικά σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.
Συζήτησαν αναλυτικά με τους εργαζόμενους τα προβλήματα τους, την έλλειψη στελέχωσης σε κρίσιμες ειδικότητες που καλύπτονται με διαδοχικές συμβάσεις και το γεγονός ότι οι 12 μόνιμες προσλήψεις προσωπικού που είχαν εγκριθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και δρομολογηθεί με τη δημόσια προκήρυξη την άνοιξη του 2019 , όταν και επανασυστάθηκαν οι καταργημένες οργανικές θέσεις απ την καταστροφική συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ Σαμαρά Βενιζέλου και εγκρίθηκε εκ νέου το αναθεωρημένο οργανόγραμμα της ΔΕΥΑΗ, που ακόμα και σήμερα, μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ αγνοούνται προκλητικά και αναιτιολόγητα.
Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου κρίνουν πώς θα ζήσουμε, ποιοί θα κυβερνήσουν και ποιο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί στη χώρα τα επόμενα 4 χρόνια.
Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ είναι ψήφος για δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους.
Συνάντηση κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΗ Συνάντηση κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΗ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες