Άκυρο το debate - Τα κόμματα δεν συμφώνησαν σε νέα ημερομηνία

Άκυρο το debate - Τα κόμματα δεν συμφώνησαν σε νέα ημερομηνία


Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η διεξαγωγή του debate καθώς δεν συμφώνησαν σε νέα ημερομηνία οι εκπρόσωποι των κομμάτων στη Διακομματική Επιτροπή. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η απόφαση για τη σημερινή αναβολή ελήφθη καθώς η χώρα είναι σε τριήμερο εθνικό πένθος και έχουν ανασταλεί όλες οι κομματικές και προεκλογικές εκδηλώσεις και έγιναν συζητήσεις για νέα ημέρα διεξαγωγής της τηλεμαχίας.
Η ΝΔ πρότεινε να γίνει Σάββατο μετά τη λήξη του εθνικού πένθους. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ ζήτησαν Κυριακή και η Ελληνική Λύση δεν είχε πρόβλημα και για τις δύο μέρες, όπως ενημέρωσε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλης Σταυριανουδάκης.
“Συμφώνησαν όλοι ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει από Δευτέρα. Έμεινε ένα ανοικτό παράθυρο, σε περίπτωση που αλλάξουν κάποια δεδομένα για το Σάββατο και την Κυριακή, να ενημερωθεί η υπουργός” είπε ο κ. Σταυριανουδάκης.
Άκυρο το debate - Τα κόμματα δεν συμφώνησαν σε νέα ημερομηνία Άκυρο το debate - Τα κόμματα δεν συμφώνησαν σε νέα ημερομηνία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-up

Σελίδες