Ανακοίνωση της λέσχης Harley, με αιχμές κατά του ΟΛΗΓ και του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας

Ανακοίνωση της λέσχης Harley, με αιχμές κατά του ΟΛΗΓ και του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας


Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley Davidson θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία η Πανευρωπαϊκή εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Λεσχών Harley Davidson (Federation): την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Ηγουμενίτσας για τη φιλοξενία και κυρίως τους υπάλληλους των Τεχνικών Υπηρεσιών που συνέβαλλαν τα μέγιστα για την προετοιμασία της διοργάνωσης αλλά παρείχαν και υποστήριξη κατά τη διάρκεια, το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηγουμενίτσας, το Λιμενικό Σώμα, την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Παράρτημα Ηγουμενίτσας, τη ΔΕΥΑΗ, τη ΔΕΔΔΗΕ, το φωτογραφικό team OCPpro.Team -Obscura Camera Photo Projects , τον Ανδρέα Λιόλιο και την Κατερίνα Λιόλιου που βοήθησαν στο σχεδιασμό και την προετοιμασία της διοργάνωσης και τους εθελοντές απ’ όλη την Ελλάδα.

Να μην παραλείψουμε να “ευχαριστήσουμε” τον ΟΛΗΓ που έλαμψε δια της απουσίας του, παρά τις διαβεβαιώσεις και τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει και παρά το ότι από τη μετακίνηση των επισκεπτών με τα πλοία, από και προς την Ιταλία, είχε άμεσα οικονομικά οφέλη.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη προσέλευση από τις Λέσχες όλης της Ευρώπης αλλά και φίλους ιδιοκτήτες Harley Davidson που απλώθηκαν σε όλη την Θεσπρωτία. 
Ευελπιστούμε να δημιουργήσαμε έναν σημαντικό αριθμό μελλοντικών επισκεπτών - τουριστών για την περιοχή.

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να αποκαταστήσουμε κάποιες ανακρίβειες που γράφτηκαν.
Η Λέσχη όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες του εξωτερικού στις αντίστοιχες εκδηλώσεις, φρόντισε πολύ καιρό πριν, από το 2019, να ενημερώσει τους φορείς μεμονωμένα αλλά και σε κοινές συναντήσεις (Δήμο, Περιφέρεια, ΟΛΗΓ, Αστυνομία, Λιμενικό, Επιμελητήριο κ.α) για τις ανάγκες που θα πρέπει να καλυφτούν στην πόλη και γενικότερα στην περιοχή και τον σωστό σχεδιασμό με τον οποίο θα εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες αλλά δεν θα διαταραχθεί η ζωή των κατοίκων της πόλης για τέσσερις ημέρες.

Για παράδειγμα: 
Σαν Λέσχη είχαμε ενημερώσει ότι θα πρέπει οι καταστηματάρχες να προμηθευτούν κώνους και κατόπιν σχετικής άδειας από τον Δήμο Ηγουμενίτσας, να τους τοποθετήσουν έξω από τα καταστήματά τους έτσι ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση. Είναι γνωστό ότι οι αναβάτες Harley Davidson δεν αφήνουν σε μεγάλη απόσταση τις μηχανές τους. Πλην του ξενοδοχείου “Ακρόπολις” δεν είχε προμηθευτεί κανείς άλλος κώνους.
Επίσης δεν τηρήθηκαν οι απαγορεύσεις στάθμευσης οχημάτων όπως είχε ανακοινώσει το Λιμενικό. 
Δεν υπήρξε μέριμνα για τις τέσσερις αυτές μέρες, να ρυθμιστεί το θέμα του parking των οχημάτων εντός της πόλης και όπως θα διαπιστώσατε πάρα πολλά αυτοκίνητα είχαν ως συνήθως παρκάρει μπροστά από όλα τα μαγαζιά, εμποδίζοντας τα Harley να σταματήσουν και να επισκεφτούν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ηγουμενίτσα.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι οι επισκέπτες δεν είχαν κανέναν περιορισμό όσον αφορά τη μετακίνηση εκτός του χώρου της εκδήλωσης και κανένα περιορισμό για το που θα πάνε και που θα επιλέξουν να καθίσουν για φαγητό ή καφέ. 
Απόδειξη ότι μετακινήθηκαν σε όλο τον νομό.
Ακόμη σαν διοργανωτές εγκαταστήσαμε με δικά μας έξοδα πάνω από 100 κινητές τουαλέτες και ντους, ένα υπερσύγχρονο μουσικό stage, τέντες, τραπέζια και άλλο απαραίτητο εξοπλισμό για την φιλοξενία τόσων πολλών επισκεπτών.

Σεβόμαστε τις απόψεις όλων. 
Θα παρακαλούσαμε όμως να μην γράφονται ανακρίβειες και να γίνει, αυτή η τόσο σημαντική και πετυχημένη διοργάνωση, αφορμή για να λυθούν θέματα που χρονίζουν και υποβαθμίζουν την αξία της περιοχής του Δρεπάνου.
Ευχόμαστε την επόμενη φορά που θα γίνει μια τέτοια διοργάνωση όλοι οι φορείς μαζί αλλά και οι κάτοικοι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να λύσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και που ίσως άφησαν κάποιους δυσαρεστημένους.
Ανακοίνωση της λέσχης Harley, με αιχμές κατά του ΟΛΗΓ και του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας Ανακοίνωση της λέσχης Harley, με αιχμές κατά του ΟΛΗΓ και του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2023 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Μήπως την επόμενη φορά να φύγουμε κι από την πόλη και να σας αφήσουμε και τα κλειδιά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.