Ioannina Youth Festival

Ioannina Youth Festival Οι νέοι, διεκδικητές του μέλλοντος, παίζουν σημαντικό ρόλο στην εποχή μας. Έτσι, δύο πολύ σημαντικοί φορείς για τους νέους της πόλης μας, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιωαννίνων και το Κέντρο Νέων Ηπείρου διοργανώνουν το 1ο "Ioannina Youth Festival" την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 στο πάρκο "Λιθαρίτσια" στις 18:00.
"Σκοπός του εγχειρήματος είναι η αντάμωση των νέων όλης της περιοχής των Ιωαννίνων, και όχι μόνο, όπου θα μπορούν να μάθουν, να εκφραστούν και να δημιουργήσουν καθώς διασκεδάζουν με συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα", δηλώνουν οι οργανωτές. Πρώτο όνομα ο Anser με τον Eversor on decks, ακολουθούν οι Yiname The Band με διασκευές και πάντρεμα διαφόρων μουσικών ειδών, στην αντίθετη κατεύθυνση οι Palaio x Soru και αυτοί με hip hop, ενώ οι Coins and Balloons θα παίξουν grunge rock και οι 6,5 Γράδα ελληνικό έντεχνο.
Δεν θα λείπουν και τα Workshops φυσικά από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιωαννίνων με θέμα την Προσκοπική ζωή, το Κέντρο Νέων Ηπείρου, την Σχολή Wing Tsjun Ιωαννίνων, το Κουκλοθέατρο Αντράλα, το Θέατρο Actina και την Physics Society Ioannina.
Οι νέοι όμως, εκτός από το να μαθαίνουν και να διασκεδάζουν είναι πολύ καλοί και σε κάτι άλλο: να προσφέρουν την βοήθειά τους στους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη. Έτσι, στο Ioannina Youth Festival θα γίνεται συνεχόμενα συλλογή τροφίμων, ρούχων, ηλεκτρικών συσκευών και άλλων βασικών ειδών για τους συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται.
Το Ioannina Youth Festival αποτελεί μοναδικό βήμα για την διαπαιδαγώγηση των νέων στην πόλη μας, βήμα που γίνεται υπό την σκέπη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ιωαννίνων, ενός από τους εκπροσώπους του Προσκοπισμού στην πόλη μας, το μεγαλύτερο κίνημα νέων παγκοσμίως, αλλά και από το Κέντρο Νέων Ηπείρου, σημαντικού φορέα για τους νέους στην περιοχή μας


Ioannina Youth Festival Ioannina Youth Festival Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες