Δωρεάν εξετάσεις και λιπομέτρηση 31 Ιουλίου - 4 Αυγούστου από Μελέτη Υγείας Ηπείρου και ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας

Δωρεάν εξετάσεις και λιπομέτρηση 31 Ιουλίου - 4 Αυγούστου
από Μελέτη Υγείας Ηπείρου και ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας


Με σκοπό την πρόληψη υγείας, το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας συμμετέχει στην πρωτοποριακή επιδημιολογική μελέτη «Μελέτη Υγείας Ηπείρου» του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ιατρικής Φροντίδας Ιωαννίνων που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ηπείρου, μέσω του Ε.Π «Ήπειρος 2014-2020».

Στη μελέτη αυτή, στην οποία έχουν ήδη λάβει μέρος εθελοντικά περισσότεροι από 2500 κάτοικοι της Ηπείρου, στόχος είναι να παραχθεί νέα σημαντική γνώση για την πρόληψη, θεραπεία και πρόγνωση νοσημάτων, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της υγείας των Ηπειρωτών, και κατ’ επέκταση όλων των Ελλήνων.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 20 έως 70 ετών, μόνιμους κατοίκους του Δήμου Ηγουμενίτσας, να συμμετέχουν στην Μελέτη Υγείας Ηπείρου, που θα βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα, στο χώρο του ΚΑΠΗ (Ελευθερίας 7) από 31 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2023. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μία δωρεάν και λεπτομερή αναφορά της κατάστασης της υγείας τους και τα αποτελέσματα μίας πλήρους λιπομέτρησης.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και εμπιστευτικότητας και με την απαιτούμενη χρονική διάρκεια ανάμεσα στα ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, καλώντας στο τηλέφωνο του ΚΕΠ Υγείας 26653-61118 (09:00-14:00).

Καθώς η Μελέτη Υγείας Ηπείρου συνεχίζει να δέχεται νέες συμμετοχές και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής), όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το εξεταστικό κέντρο στα Ιωάννινα, μπορούν να κλείσουν ραντεβού στην παρακάτω ιστοσελίδα https://ehs.med.uoi.gr/booking/
Δωρεάν εξετάσεις και λιπομέτρηση 31 Ιουλίου - 4 Αυγούστου από Μελέτη Υγείας Ηπείρου και ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεάν εξετάσεις και λιπομέτρηση 31 Ιουλίου - 4 Αυγούστου από Μελέτη Υγείας Ηπείρου και ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.