Θεσπρωτός αστυνομικός απεγκλώβισε 4 ανθρώπους και ζώα από τη φωτιά…

Θεσπρωτός αστυνομικός απεγκλώβισε 4 ανθρώπους και ζώα από τη φωτιά…



Ο νεαρός αστυνομικός με καταγωγή από τον Άγιο Βλάσιο Ηγουμενίτσας Πέτρος Τσούπης, που υπηρετεί στην Αθήνα, συμμετέχοντας στην αποστολή της Αστυνομίας στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής και συγκεκριμένα στα Μέγαρα, υπερέβαλε εαυτόν, όπως κάνουν και οι άλλοι συνάδελφοί του, και βοήθησε στον απεγκλωβισμό ανθρώπων, αλλά και ζώων.

Ειδικότερα απεγκλώβισε 4 ανθρώπους, 5 σκύλους και 1 άλογο, προσπαθώντας να συμβάλλει στην αποτροπή χειρότερης εξέλιξης των πραγμάτων.

Επέδειξε θάρρος, πειθώ, αμεσότητα και κυρίως ανθρωπιστικά αντανακλαστικά, προκειμένου να μη μείνουν αβοήθητα άτομα, που κινδύνευαν, αλλά και ζωόφιλη διάθεση, αφού ενδιαφέρθηκε με ζήλο και για τα συμπαθέστατα τετράποδα.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός βρισκόταν με άδεια στην Ηγουμενίτσα και την διέκοψε με δική του πρωτοβουλία, επιδεικνύοντας ευαισθησία, προκειμένου να συμβάλλει στο έργο της υπηρεσίας του.

Τέτοια περιστατικά αποδεικνύουν και αναδεικνύουν το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και δείχνουν ότι το φιλότιμο, ακόμη, δεν χάθηκε.


Θεσπρωτός αστυνομικός απεγκλώβισε 4 ανθρώπους και ζώα από τη φωτιά… Θεσπρωτός αστυνομικός απεγκλώβισε 4 ανθρώπους και ζώα από τη φωτιά… Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 23, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.