Η Φιλαρμονική Του Δήμου Ηγουμενίτσας Για Την Καλοκαιρινή Συναυλία

Η Φιλαρμονική Του Δήμου Ηγουμενίτσας Για Την Καλοκαιρινή Συναυλία



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/07/2023 η καθιερωμένη πλέον εδώ και πολλά χρόνια καλοκαιρινή συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηγουμενίτσας υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Κωνσταντίνου Τζάνη…
.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση και απόλαυσε το πρόγραμμα, το όποιο ξεκίνησε με αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό από την μπαντίνα της Φιλαρμονικής.

 Στη συνεχεία η ορχήστρα ποικίλης μουσικής, της φιλαρμονικής μας, πέρασε από την εποχή των Abba σ’ ένα αφιέρωμα από ερμηνείες του μεγάλου Γιάννη Πάριου καθώς και ένα μικρό αφιέρωμα στην μεγάλη και ιδιαίτερη φωνή του Γιάννη Βογιατζή, που έφυγε πρόσφατα απ’ την ζωή.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Χρήστο Παντούλα ο οποίος είναι ένας πραγματικός ερμηνευτής με πολλές σπουδές και 50 χρόνια ιστορίας στο ποιοτικό Ελληνικό τραγούδι.
 Στο κάλεσμα της Φιλαρμονικής ανταποκρίθηκε αμέσως μιας και η Ηγουμενίτσα ήταν ένας σταθμός στην καριέρα του και όπως είπε ο ίδιος δημόσια, είναι ένας λατρεμένος γι’ αυτόν τόπος.
 Ο κόσμος από το πρώτο κιόλας λεπτό ξέσπασε σε δυνατό χειροκρότημα και του έδειξε την αγάπη του, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που τον θυμόταν από τα νεανικά του χρόνια και το πέρασμα του από την πόλη μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δικιά μας Βάρβαρα Τζοβάρα που με μια υπέροχη μελωδική φωνή, είναι σίγουρο ότι θα δώσει αρκετά πράγματα στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι της Ηγουμενίτσας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαίρετο ντράμερ Κώστα Δημήτριου που όποτε τον ζητήσαμε, έτρεξε αμέσως να βοηθήσει μιας και μένει μόνιμα στα Ιωάννινα , όπου είναι καθηγητής κρουστών.
Τον Τάσο Ευστρατίου, ο δικός μας κιθαρίστας πάντα διπλά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Σπυρίδων Ράλλη Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Γαστουρίου Κέρκυρας που μας παραχώρησε τις ενορχηστρώσεις από τις δύο επιτυχίες του Γιάννη Βογιατζή <<Η πρώτη μας νύχτα>> και << Ένας ουρανός >> που είχαν γίνει για την συναυλία που είχε δοθεί στην Κέρκυρα με τον Γιάννη Βογιατζή.

Και ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο που παρευρέθηκε και αγκάλιασε αυτήν την όμορφη μουσική βραδιά.

Εμείς θα προσπαθούμε πάντα να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συμπολιτών μας και κάθε χρόνο θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

 Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πολιτιστική κληρονομιά της Φιλαρμονικής είναι συνυφασμένη με την ιστορία της πόλης μας, μιας και είναι το πρώτο νομικό πρόσωπο πολιτισμού από το 1960, και ανελλιπώς εδώ και 63 χρόνια εκπροσωπεί και αναδεικνύει τον Δήμο και τους Δημότες, παρουσιάζοντας τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις εντός και εκτός πόλεως.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν το όραμα του πολιτισμού της πόλης μέσα από τον κόσμο της μουσικής και τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας.


Η Φιλαρμονική Του Δήμου Ηγουμενίτσας Για Την Καλοκαιρινή Συναυλία Η Φιλαρμονική Του Δήμου Ηγουμενίτσας Για Την Καλοκαιρινή Συναυλία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.