Την εκ νέου υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Σουλίου ανακοίνωσε ο Γ. Καραγιάννης. Συνεργασία με την παράταξη Ν. Αθανασίου

Την εκ νέου υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Σουλίου ανακοίνωσε ο Γ. Καραγιάννης. Συνεργασία με την παράταξη Ν. Αθανασίου



Την εκ νέου υποψηφιότητα του για το Δημο Σουλίου ανακοινωσε κατα την διάρκεια του σημερινου απολογισμού πεπραγμένων της Δημοτικής αρχής, ο Γιάννης Καραγιάννης.

Παράλληλα αφησε να εννοηθεί την συνέχιση της συνεργασίας με την παράταξη “1 Μελλον Ανάπτυξης και Ελπίδας” του Νικου Αθανασίου.

Μεταξύ αλλων στην τοποθέτηση του ο Γιαννης Καραγιάννης ανεφερε σχετικα:

“Κατά την ανάληψη των καθηκόντων μου, ανακοινώθηκε η συμπόρευση της παράταξής μου “ΔΗΜΟΣ” με το συνδυασμό «1 μέλλον ανάπτυξης και ελπίδας» με επικεφαλής το σημερινό πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκο Αθανασίου.

Από την ημέρα μηδέν συμπράξαμε, θέσαμε τους στόχους, παλέψαμε γι’αυτούς και με άψογη συνεργασία, χωρίς ίχνος υστεροβουλίας και ανταγωνισμού, αγωνιστήκαμε για την ευημερία και την πρόοδο του τόπου, που ήταν και εξακολουθεί να είναι κοινή επιδίωξη.

Προσωπική μου βούληση αλλά και όλων των συνεργατών μου είναι η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί.

Στόχος είναι να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε όσα δρομολογήθηκαν και συνεχίζουν να δρομολογούνται για την επόμενη μέρα του Δήμου.

Η πορεία προς την ανάπτυξη και την ευημερία απαιτεί διαρκή αγώνα και προσπάθεια. Τα προηγούμενα έτη η παρούσα Δημοτική Αρχή απέδειξε ότι σεβάστηκε το έργο της προηγούμενης και εργάστηκε για να θέσει τις βάσεις προκειμένου ο Δήμος να κινηθεί προς την πρόοδο και ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο. Και οι βάσεις τέθηκαν. Το έτος 2023, που δεν αποτελεί αντικείμενο της παρούσας έκθεσης, υπήρξε καθοριστικό για την ωρίμανση και την υλοποίηση μιας μεγάλης σειράς έργων.

Η εκμετάλλευση όσων ευκαιριών δόθηκαν και ήταν στις δυνατότητες του Δήμου, ή ακόμα και πάνω από αυτές, ήδη αποδίδει και θα συνεχίσει να αποδίδει καρπούς το προσεχές διάστημα.”


Την εκ νέου υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Σουλίου ανακοίνωσε ο Γ. Καραγιάννης. Συνεργασία με την παράταξη Ν. Αθανασίου Την εκ νέου υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Σουλίου ανακοίνωσε ο Γ. Καραγιάννης. Συνεργασία με την παράταξη Ν. Αθανασίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 21, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.