Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων



Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, δήλωσε τα εξής:

«Εύχομαι ολόψυχα θερμά συγχαρητήρια σε όσες και όσους στο εξής θα αποκαλούμε φοιτητές, με την ευχή για καλές σπουδές με ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των μαθητών που στήριξαν ακούραστα την επίπονη προσπάθεια των παιδιών τους, βλέποντας σήμερα να εκπληρώνεται ένα ύψιστο καθήκον.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους προσπάθησαν αλλά δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με τη συμβουλή να μην απογοητεύονται, διότι οι ευκαιρίες είναι πάντα παρούσες. Αρκεί να κυνηγήσουν τα όνειρά τους με επιμονή, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Εύχομαι σε όλες και όλους καλή επιτυχία στο νέο σας ταξίδι γνώσεων και εμπειριών! Πιστεύουμε σε σας και στο μέλλον που θα δημιουργήσετε για τον τόπο μας.»



Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.