Τον σχεδιασμό σύνδεσης της Πρέβεζας με Ιόνια Οδό και Ηγουμενίτσα παρουσιάζουν Καχριμάνης και Ιωάννου

Τον σχεδιασμό σύνδεσης της Πρέβεζας με Ιόνια Οδό και Ηγουμενίτσα παρουσιάζουν Καχριμάνης και Ιωάννου


Το στρατηγικό σχέδιο και τις μελέτες της Περιφέρειας Ηπείρου για την σύνδεση της Πρέβεζας με Ιόνια Οδό και Ηγουμενίτσα παρουσιάζουν την Δευτέρα 31/07 ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου.

Η παρουσίαση τα γίνει στην Πρέβεζα στο Πολιτιστικό Κέντρου «Όαση» στις 20:00.

Η πρόσκληση αναφέρει:
Στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη βελτίωση της συγκοινωνιακής σύνδεσης της περιοχής μας με μεγάλους οδικούς άξονες, τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας κος Στράτος Ιωάννου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδίου και Μελετών της Περιφέρειας Ηπείρου για τη σύνδεση της Πρέβεζας με το βασικό οδικό δίκτυο και συγκεκριμένα για τον Οδικό Άξονα Πρέβεζα – Ιόνια Οδό και για τον Οδικό Άξονα Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (ΟΑΣΗ), στις 31 Ιουλίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00.


Τον σχεδιασμό σύνδεσης της Πρέβεζας με Ιόνια Οδό και Ηγουμενίτσα παρουσιάζουν Καχριμάνης και Ιωάννου Τον σχεδιασμό σύνδεσης της Πρέβεζας με Ιόνια Οδό και Ηγουμενίτσα παρουσιάζουν Καχριμάνης και Ιωάννου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.