"Αποχαιρετώντας την παράταξη 'ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ': Ένα Νέο Κεφάλαιο για την Περιφέρεια Ηπείρου"

"Αποχαιρετώντας την παράταξη 'ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ': Ένα Νέο Κεφάλαιο για την Περιφέρεια Ηπείρου"




Μετά από μια περίοδο αφοσίωσης και προσπάθειας, αποφάσισα να αποχωρήσω από τη θέση του επικεφαλής της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της παράταξής μου εκλεγμένους και μη και όλους τους Ηπειρώτες που με υποστηρίξατε και συνεργαστήκατε μαζί μας κατά τη διάρκεια της θητείας μου.

Με χαρά βλέπω ένα νέο πρόσωπο, τον Στέφανο Ζούμπα που επιθυμεί να αναλάβει επικεφαλής της παράταξης. Του παραδίδω τα ηνία της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι ο νέος επικεφαλής θα φέρει νέες ιδέες, ενέργεια και ανανέωση στην ομάδα μας. Τον στηρίζω πλήρως και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο του ρόλο.

Η παράταξη μας είχε και έχει σημαντικούς στόχους και αξίες που θα παραμείνουν αναλλοίωτες. Με το νέο επικεφαλή μας, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς την υπεράσπιση των συμφερόντων της περιφέρειάς μας και των πολιτών μας. Με πάθος και αφοσίωση, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τις αξίες που αντιπροσωπεύουμε και το κοινό μας όραμα για μια δυναμική και ευημερούσα περιοχή.

Επικεντρώνομαι τώρα στο να στηρίξω το νέο επικεφαλή και να συνεισφέρω στο μέλλον της παράταξης μας όπου και όπως χρειαστεί. Με εμπιστοσύνη και αισιοδοξία, αναμένω με ανυπομονησία το μέλλον και την πορεία της παράταξής μας στις εκλογές.

Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξή σας και είμαι βέβαιος ότι η παράταξή μας θα συνεχίσει να είναι μια φωνή για την περιοχή για το μέλλον που ονειρευόμαστε, η παράταξη «Ήπειρος όλον» συνεχίζει το ταξίδι της και θα δώσει και αυτή τη μάχη στις περιφερειακές εκλογές του Οκτώβρη με το πρόγραμμα, τις αξίες και το ήθος της ως η εναλλακτική πρόταση για την επόμενη ημέρα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Δρ. Δημήτριος Δημητρίου
Επικεφαλής Παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ»


"Αποχαιρετώντας την παράταξη 'ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ': Ένα Νέο Κεφάλαιο για την Περιφέρεια Ηπείρου" "Αποχαιρετώντας την παράταξη 'ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ': Ένα Νέο Κεφάλαιο για την Περιφέρεια Ηπείρου" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.