Απόπειρα εμπρησμού καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος της Βόρειας Κέρκυρας: «Φλόγες ξεπήδησαν από το πουθενά»

Απόπειρα εμπρησμού καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος της Βόρειας Κέρκυρας: «Φλόγες ξεπήδησαν από το πουθενά»Απόπειρα εμπρησμού καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος της Βόρειας Κέρκυρας Νίκος Μουζακίτης.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, ήταν λίγο μετά τις 6 το πρωί, όταν είδε να ξεπηδούν φλόγες από το πουθενά, σε σημείο του χωριού Λαύκι όπου δεν είχε σημειωθεί νέα αναζωπύρωση. Όπως κατήγγειλε, είδε και αυτοκίνητο να απομακρύνεται από το σημείο.

«Είμαστε ξάγρυπνοι 3- 4 νύχτες για να αποτρέψουμε τέτοια φαινόμενα που εξηγούν την εμφάνιση τόσων πύρινων μετώπων στο νησί», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Κέρκυρας ο οποίος ξημερώματα είχε πάει να ελέγξει τη γεννήτρια που δίνει ρεύμα στους πυρόπληκτους.

«Αποτράπηκαν τα χειρότερα. Προκλήθηκαν όχι πάρα πολύ σοβαρές ζημιές σε σπίτια εκτός από ένα», υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας περιγράφοντας ως υπεράνθρωπες τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

Μιλώντας στην συνέχεια για τις καταστροφές στο χωριό Λούτσες είπε ότι οι ζημιές είναι στις αυλές των σπιτιών και σε ένα ξυλουργείο που έχει καταστραφεί.


Απόπειρα εμπρησμού καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος της Βόρειας Κέρκυρας: «Φλόγες ξεπήδησαν από το πουθενά» Απόπειρα εμπρησμού καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος της Βόρειας Κέρκυρας: «Φλόγες ξεπήδησαν από το πουθενά» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες