Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑΤην υποψηφιότητά του δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, στο Impact Hub Athens, στου Ψυρρή.

«Μετά από τόσο μεγάλη ήττα χρειάζεται αναστοχασμό. (…) Τα γεγονότα τρέχουν και δεν μπορούν να περιμένουν. Το δίπτυχο της υποψηφιότητάς μου είναι “Συνέχεια και τομή“» δήλωσε κατά την ανακοίνωση της υποψήφιότητάς του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Με έμφαση αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο του Αλέξη Τσίπρα, περιγράφοντας το ένα σκέλος της υποψηφιότητά του, την «συνέχεια». Ως προς την «τομή» είπε: «Όταν έχει χάσει με τέτοια διαφορά. ίσως δεν πιάσαμε την ψυχολογία των πολιτών που ήθελαν σταθερότητα.

Στις δηλώσεις του επίσης τόνισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να παραμείνει ένα κομμάτι της Αριστεράς. (…) Θέλουμε να απευθυνθούμε σε πολύ κόσμο. Πρέπει να εξηγήσουμε τις αξίες μας, τις θέσεις μας, τις προτάσεις μας».

«Έχει σχέση σε ποιους απευθύνεσαι, αλλά έχει την ίδια σχέση και ποιος είσαι εσύ. Πιστεύω στις εκλογές είχαμε μια πολύ θολή ταυτότητα. Το στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ξεκάθαρο», επισήμανε.


Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες