Επίσκεψη συνδυασμού Τζίγκου στην Μονάδα Προστασίας Παιδιού Φιλιατών

Επίσκεψη συνδυασμού Τζίγκου στην Μονάδα Προστασίας Παιδιού Φιλιατών


Στο πλαίσιο των συναντήσεών μας με φορείς του Δήμου Φιλιατών επισκεφθήκαμε την Μονάδα Προστασίας Παιδιού Φιλιατών του Κ.Κ.Π.Π.Η. (Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου), το γνωστό σε όλους μας ως «Οικοτροφείο», που αποτελεί τοπόσημο όχι μόνο της πόλης αλλά και ολόκληρου του Δήμου Φιλιατών, έχοντας φιλοξενήσει πάνω από 3.000 παιδιά από την ίδρυσή του (1935) μέχρι σήμερα.

Στην συζήτησή μας με τον κ. Κωνσταντίνου Θεοφάνη, διευθυντή της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Φιλιατών, ενημερωθήκαμε για την λειτουργία της μονάδας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Από την πλευρά του συνδυασμού μας, εκδηλώθηκε η εκτίμηση και η διάθεσή μας να είμαστε συμπαραστάτες και δυναμικοί υποστηρικτές του σημαντικού έργου που επιτελείται.

Η επίσκεψή μας έληξε με την παράδοση εξοπλισμού (βιβλιοθήκη και παπουτσοθήκη), δωρεά της εταιρείας Kitwood, ο οποίος προσφέρθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του υποψηφίου δημάρχου κ. Τζίγκου Βασίλη και επικοινωνία του με τον κ. Κολιόπουλο Δημήτριο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.

 Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση και την δωρεά για την κάλυψη των αναγκών της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Φιλιατών, ευελπιστώντας ότι το παράδειγμα αυτό θα ακολουθήσουν και άλλοι επιχειρηματίες, ώστε να διευκολυνθεί το έργο των ιδρυμάτων του Δήμου μας.
Επίσκεψη συνδυασμού Τζίγκου στην Μονάδα Προστασίας Παιδιού Φιλιατών Επίσκεψη συνδυασμού Τζίγκου στην Μονάδα Προστασίας Παιδιού Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 31, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.