ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ Aπό τον ¨Ολυμπο στην Άπειρο Ήπειρο!

ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ
Aπό τον ¨Ολυμπο στην Άπειρο Ήπειρο!


Σε μια εβδομάδα ακριβώς ξεκινά το Μεγάλο Πολυφωνικό Καραβάνι 2023! Τo μεγάλο ταξίδι των φωνών, ένα απίστευα γενναιόδωρο και αποκαλυπτικό ταξίδι, που διαρκώς ξαναρχίζει. Φέτος, για εικοστή πέμπτη χρονιά!
 Και αυτό είναι το τρίτο φετινό Πολυφωνικό Καραβάνι! Ταξιδεύοντας κατά τον τρόπο της "Απείρου", χωρίς πέρας, χωρίς τέλος! Ζώντας από κοντά, μυούμενοι στην πρακτική του Πολυφωνικού Καραβανιού που από το 2020 αναγνωρίστηκε ομόφωνα και μετ΄ επαίνων ως Καλή Πρακτική Διαφύλαξης Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO!

Το ταξίδι διαρκώς εμπλουτίζεται και αλλάζει στην διαδρομή του. Ωστόσο, ανακοινώνουμε κάποιους από τους σταθμούς του ως σημεία συνάντησης ή ως αφετηρίες κοινού ταξιδιού με νέους συνταξδιώτες:

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ
Τσαριτσάνη, Πύθειο, Σπαρμός, Κοκκινώγεια
Κοκκινοπηλός Ελασσόνας

ΤΡΙΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Γιαννωτά, Βαλανίδα, Δεσκάτη, Γρεβενίτης, Αβδέλα Γρεβενών
Αετομηλίτσα Γράμμου

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Αρένες Γράμμου, Καστάνιανη Κόνιτσας, Κόνιτσα, Αώος, Kεφαλόβρυσο
Δολό Πωγωνίου

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Αντόν Πότσι, Aργυρόκαστρο, Σελλειό, Σωτήρα, Λόγγος
Πολύτσανη Άνω Πωγωνίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Δερβιτσάνη, Δρόβιανη, Φοινίκη, Βρωμερό, Δίβρη
Παλιά Σαγιάδα

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Γίτανα, Σούλι, Αχέροντας, Λαγγάβιτσα
Κεραμίτσα (με οικοδεσπότη τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεραμίτσας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑYΓΟΥΣΤΟΥ
Πολύδροσο Θεσπρωτίας
Ανάβαση στην κορυφή 1806 της Μουργκάνας
(με οικοδεσπότη την Ομοσπονδία Μουργκάνας)
Λιας Μουργκάνας

Προσοχή, αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους σταθμούς ενός πολύτροπου ταξιδιού που συμπεριλαμβάνει ανταμώματα, γλέντια, εκδηλώσεις, προβολές, συλλογική ιχνηλασία, επιτόπια έρευνα και καταγραφές, επιτόπια, περιοδεύουσα μαθητεία, εναλλακτική περιήγηση στα φυσικά και κοινωνικά τοπία της πολυφωνίας.
 
Όσοι ενδιαφέρονται να ανταμώσουν ή να συνταξιδέψουν με το υποσχετικό αυτό ταξίδι, ας στείλουν άμεσα μήνυμα στην σελίδα μας ή στο apiros@otenet.gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί τους! Καλή μας αντάμωση, καλό μας ταξίδι!
ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ Aπό τον ¨Ολυμπο στην Άπειρο Ήπειρο! ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ Aπό τον ¨Ολυμπο στην Άπειρο Ήπειρο! Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.