Απο το Φεστιβάλ Χορωδιών στην Αρχαιά Ελέα +Φωτογραφίες

Απο το Φεστιβάλ Χορωδιών στην Αρχαιά Ελέα +Φωτογραφίες


Ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας “ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ” ευχαριστεί όλους τους φίλους της παραδοσιακής μουσικής που παρακολούθησαν το Φεστιβάλ σε έναν τόπο ασυνήθιστης ομορφιάς, στην Αρχαία Ελέα.

Θερμές Ευχαριστίες στις εξαιρετικές Χορωδίες και στα Πολυφωνικά που συμμετείχαν. Μας ταξίδεψαν σε δρόμους παραδοσιακούς της νησιωτικής αλλά και της ηπειρωτικής Ελλάδας. Ήχοι αρχέγονοι έφτασαν ως εμάς αγγίζοντας ευαίσθητες χορδές στο συλλογικό ασυνείδητο, χαρίζοντάς μας την αίσθηση ότι επιστρέφουμε στις ρίζες μας, εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κύριο Αλέξη Κωστάλα, τον φίλο πλέον του Συλλόγου ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ και του Φεστιβάλ μας, νιώθουμε ευγνωμοσύνη για τη μοναδική συμβολή του!


Συμμετείχαν:
-Φωνητικό Σύνολο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λευκίμμης Νεοχώρι Λευκίμμης Κέρκυρας
-ΠωγωΝέοι Σύλλογος Πωγωνίσιου Πολυφωνικού Τραγουδιού
-Σύλλογος Πωγωνίσιου Πολυφωνικού Τραγουδιού Σύλλογος Πωγωνίσιου Πολυφωνικού Τραγουδιού
-Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας Rena Kotsiou Politistikos

Μας τίμησαν με την παρουσία τους: η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου κα Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σουλίου κος Νίκος Αθανασίου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Σουλίου κύριοι Γιώργος Ντάγκας και Παναγιώτης Παππάς, και η εντ. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Ηγουμενίτσας κα Χριστίνα Τζέλλου.

Διοργάνωση: Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας “ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ”
Συνδιοργάνωση: Π.Ε. Θεσπρωτίας, Δήμος Ηγουμενίτσας, Δήμος Φιλιατών, Δήμος Σουλίου, Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας
Με τη στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ραγίου Άγιος Κοσμάς.


Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς και Χορηγούς επικοινωνίας για την έμπρακτη στήριξη του Φεστιβάλ, καθώς και τους εθελοντές μας για την ανιδιοτελή τους προσφορά!







Φωτογραφίες Τατιάνα Στοίτσεβα



Απο το Φεστιβάλ Χορωδιών στην Αρχαιά Ελέα +Φωτογραφίες Απο το Φεστιβάλ Χορωδιών στην Αρχαιά Ελέα +Φωτογραφίες Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.