Ο Γεωργιάδης για την καταγγελία ξυλοδαρμού στην Πάργα

Ο Γεωργιάδης για την καταγγελία ξυλοδαρμού στην Πάργα


Την αντίδραση του υπουργού Εργασίας Άδωνη Γεωργιάδη προκάλεσε η καταγγελία για τον άγριο ξυλοδαρμό 20χρονου εργαζόμενου σε beach bar στην Πάργα, επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του.

Το περιστατικό κατήγγειλε το πρωτοβάθμιο Σωματείο εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού Πάργας και ακολούθησε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ).

«Για την είδηση που κυκλοφορεί για τον ξυλοδαρμό εργαζομένου στην Πάργα κλπ από την Ανεξάρτητη Αρχή της Επιθεωρήσεως Εργασίας έμαθα ότι: “Σε καμμία υπηρεσία μας στην ευρύτερη περιοχή δεν έχει γίνει καταγγελία”. Παρακαλώ πολύ εάν μπορεί κάποιος ας κάνει την καταγγελία με τον ενδεδειγμένο τρόπο για να υπάρχει ο προβλεπόμενος έλεγχος αμέσως», έγραψε συγκεκριμένα ο υπουργός Εργασίας.

Για την είδηση που κυκλοφορεί για τον ξυλοδαρμό εργαζομένου στην Πάργα κλπ από την Ανεξάρτητη Αρχή της Επιθεωρήσεως Εργασίας έμαθα ότι: «Σε καμμία υπηρεσία μας στην ευρύτερη περιοχή δεν έχει γίνει καταγγελία». Παρακαλώ πολύ εάν μπορεί κάποιος ας κάνει την καταγγελία με τον…
Ο Γεωργιάδης για την καταγγελία ξυλοδαρμού στην Πάργα Ο Γεωργιάδης για την καταγγελία ξυλοδαρμού στην Πάργα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.