Xρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης για τα κορίτσια του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας

Xρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης για τα κορίτσια του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας


Με το χρυσό μετάλλιο της πρώτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας, που θα μας εκπροσωπήσει στα τελικά Κ17 στο Λουτράκι με την συμμετοχή όλων τον πρωταθλητών της Ελλάδας και μια τρίτη θέση επέστρεψε η αποστολή της ομάδας μας από την Κυανή Ακτή Πρέβεζας.
Το δίδυμο Τσάτσου Α Τσάτσου Σ ξεκίνησε τα προκριματικά με δύο νίκες και μία ήττα και στην συνέχεια στα προημιτελικά αντιμετώπισε την ομάδα της Πρέβεζας και παρότι βρέθηκε να χάνει 1-0 σετ και 10-7 στο τρίτο σετ το κατέκτησε με 12-10. Στον ημιτελικό το παιχνίδι με αντιπάλους από Άρτα και Πρέβεζα τελείωσε με νίκη 2-0 και είσοδο στον τελικό όπου θα αντιμετώπιζε το φαβορί της διοργάνωσης. Ο τελικός ξεκίνησε με τις κοπέλες μας κουρασμένες από την υπερπροσπάθεια τον προηγούμενων παιχνιδιών χάνοντας εύκολα το πρώτο σετ αλλά έκαναν την ολική ανατροπή κατακτώντας τα δύο επόμενα αποκλείοντας το φαβορί. Η δεύτερη ομάδα μας αποτελούμενη από την ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ και ΚΑΣΤΡΙΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ξεκίνησε με τρεις νίκες τα προκριματικά και σαν πρώτη ομάδα στα προημιτελικά απέκλεισε με 2-1 σετ ομάδα της Πρέβεζας και στον ημιτελικό έχασαν με 2-0 το φαβορί της διοργάνωσης που μετά έχασαν από την δικιά μας ομάδα κατακτώντας τελικά την τρίτη θέση.
Συγχαρητήρια
στα κορίτσια για την προσπάθεια τούς παίζοντας σε μια μέρα από έξη παιχνίδια και στον προπονητή τους Βαμβεσο Ιωάννη.
Xρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης για τα κορίτσια του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας Xρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης για τα κορίτσια του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 17, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.