Μετά τις 20 Αυγούστου τα αποτελέσματα για τους παιδικούς

Μετά τις 20 Αυγούστου τα αποτελέσματα για τους παιδικούς
Χιλιάδες πολίτες που έκαναν αίτηση στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ) περιόδου 2023-2024 είναι στο… περίμενε για τα οριστικά αποτελέσματα.

Τα οριστικά αποτελέσματα για το Πρόγραμμα της ∆ράσης: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2023–2024, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑ μας μετά τις 20/8 σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε.

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των αιτούντων ανά Περιφέρεια/Περιφερειακή Ενότητα, καταρτίζονται μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων και αναγράφουν κωδικοποιημένα τα στοιχεία του αιτούντα, του ωφελούμενου παιδιού, καθώς και τον αριθμό του voucher.

Παράλληλα από το Πληροφοριακό Σύστημα θα δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης του voucher.
Μετά τις 20 Αυγούστου τα αποτελέσματα για τους παιδικούς Μετά τις 20 Αυγούστου τα αποτελέσματα για τους παιδικούς Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 14, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες