3η θέση για τον Θεσπρωτό αθλητή Μιλτιάδη Μπεράτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλισθενικής Γυμναστικής (+ΒΙΝΤΕΟ)

3η θέση για τον Θεσπρωτό αθλητή Μιλτιάδη Μπεράτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλισθενικής Γυμναστικής (+ΒΙΝΤΕΟ)


Με εξαιρετική απόδοση και εντυπωσιακές επιδόσεις, ο Έλληνας αθλητής από την Ηγουμενίτσα, Μιλτιάδης Μπεράτης κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλισθενικής γυμναστικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ρίγας στη Λετονία. 
Ο Μπεράτης εντυπωσίασε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις, αφήνοντας το σημάδι του στον διαγωνισμό. 


Με εξαιρετική αρμονία ανάμεσα στην τεχνική του και την αθλητική του απόδοση, κατάφερε να κερδίσει τη θαυμαστή αναγνώριση των κριτών. 
Την πρώτη θέση στο βάθρο κατέκτησε ένας αθλητής από την Ουρουγουάη, ενώ η δεύτερη θέση ανήκε σε έναν αθλητή από την Κροατία. 
Η αμείωτη προσπάθεια και η αφοσίωση του Μιλτιάδη στην προετοιμασία του φάνηκαν καθαρά στην εξαιρετική του εμφάνιση στον διαγωνισμό. 


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Μιλτιάδη Μπεράτη για την κατάκτηση της 3ης θέση και την προβολή που προσέφερε στη χώρα μας σε αυτό το διεθνές αθλητικό γεγονός.



3η θέση για τον Θεσπρωτό αθλητή Μιλτιάδη Μπεράτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλισθενικής Γυμναστικής (+ΒΙΝΤΕΟ) 3η θέση για τον Θεσπρωτό αθλητή Μιλτιάδη Μπεράτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλισθενικής Γυμναστικής (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 27, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.