Συνελήφθησαν 5 Κροάτες στην Ηγουμενίτσα: Προσπάθησαν να διαφύγουν για Ιταλία και μετά οδικώς στη χώρα τους

Συνελήφθησαν 5 Κροάτες στην Ηγουμενίτσα: Προσπάθησαν να διαφύγουν για Ιταλία και μετά οδικώς στη χώρα τους 



Σε πέντε ακόμα συλλήψεις Κροατών προχώρησε η αστυνομία για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.
Οργή και θλίψη προκαλεί η στυγερή δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που προκλήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) από χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Οι ελληνικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη, στήνοντας μπλόκα σε όλη την Ελλάδα, ενώ σήμερα Τετάρτη (9/8) στις 9 το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα τα 94 άτομα που συνελήφθησαν και κρατούνται.
Αργά το βράδυ της Τρίτης, πέντε προσαγωγές Κροατών που έγιναν από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας μετατράπηκαν σε σύλληψη, καθώς είχαν σκοπό να επιβιβαστούν σε πλοίο από την Ηγουμενίτσα για να ταξιδέψουν στην Ιταλία και μετά οδικώς θα έφταναν στην Κροατία. Από την έρευνα προέκυψε εμπλοκή στα αιματηρά επεισόδια που στοίχησαν τι ζωή στον 29 χρόνο φίλαθλο της ΑΕΚ. Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών θα μεταφερθούν στην ΓΑΔΑ.
Επίσης σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 19χρονου Κροάτη, ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο για τα Τίρανα.
Εν τω μεταξύ η αστυνομία συνεχίζει τους εξονυχιστικούς ελέγχους και προσαγωγές Κροατών στην Αθήνα, αλλά και όσων επιχειρούν να φύγουν από την χώρα, από τα συνοριακά περάσματα, όπου έχουν δοθεί αυστηρές εντολές να εξετάζονται με μεγάλη προσοχή. Οι συλληφθέντες είναι συνολικά 104.
Συνελήφθησαν 5 Κροάτες στην Ηγουμενίτσα: Προσπάθησαν να διαφύγουν για Ιταλία και μετά οδικώς στη χώρα τους Συνελήφθησαν 5 Κροάτες στην Ηγουμενίτσα: Προσπάθησαν να διαφύγουν για Ιταλία και μετά οδικώς στη χώρα τους Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 09, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.