Ένα «άριστα» και ένα «καμπανάκι» από τους επισκέπτες της Ηπείρου

Ένα «άριστα» και ένα «καμπανάκι» από τους επισκέπτες της Ηπείρου



Ένα άριστα αλλά και ένα καμπανάκι περιέχει για την Ήπειρο το στατιστικό δελτίο του ΙΝΣΕΤΕ που αφορά στην τουριστική κίνηση του Ιουνίου.

Το άριστα αφορά τον δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών και το καμπανάκι τη σχέση παρεχόμενων υπηρεσιών και τιμών.

Η Ήπειρος κατέχει την υψηλότερη θέση ικανοποίησης με τον δείκτη να ανέρχεται στο 92% και ακολουθεί η Δυτική Μακεδονία με 91%. Η Ήπειρος βρίσκεται και ψηλότερα από τις Κυκλάδες που κατέχουν την πρώτη θέση για τη νησιωτική Ελλάδα με δείκτη 91%.

Η Ήπειρος με βάση τις αξιολογήσεις του Ιουνίου βρίσκεται χαμηλά στην κατηγορία ποιότητας- τιμής, κάτι που καταγράφεται για πρώτη φορά και σίγουρα αποτελεί ένα καμπανάκι για όλους όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Θεσσαλία με 94%, στη δεύτερη θέση η Πελοπόννησος, η Δυτική Ελλάδα, η Κεντρική Μακεδονία και η Στερεά Ελλάδα με 88% αντίστοιχα.

Ακολουθεί η Ήπειρος με 83% ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η Αττική με 80%.

Στην κατηγορία δωματίου στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ήπειρος με 93%, στη δεύτερη θέση η Στερεά Ελλάδα με 89% και στην τρίτη θέση η Πελοπόννησος με 87% αντίστοιχα. Έπονται η Θεσσαλία με 86%, η Αττική και η Κεντρική Μακεδονία με 85% αντίστοιχα η Δυτική Ελλάδα με 84% ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται και Αν. Μακεδονία και Θράκη με 81%.

Στο κριτήριο της εξυπηρέτησης στην πρώτη θέση βρίσκεται η Δυτική Μακεδονία με 98%, στη δεύτερη θέση η Θεσσαλία με 96% και στην τρίτη θέση η Στερεά Ελλάδα με 95%. Έπονται με 93% η Ήπειρος και η Δυτική Ελλάδα, η Πελοπόννησος με 92% και η Κεντρική Μακεδονία με 91%. Ακολουθεί η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 88% ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η Αττική με 84%.

Στο κριτήριο της καθαριότητας στην πρώτη θέση βρίσκεται η Στερεά Ελλάδα με 95%, στη δεύτερη θέση η Ήπειρος με 93% και στην τρίτη θέση Κεντρική Μακεδονία με 92%. Έπονται η Αττική με 91%, η Δυτική Ελλάδα με 90% και η Πελοπόννησος με 88% ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 82%.

Στο κριτήριο της τοποθεσίας στην πρώτη θέση βρίσκεται η Στερεά Ελλάδα με 93%, στη δεύτερη θέση η Ήπειρος με 92% και στην τρίτη θέση η Αν. Μακεδονία και Θράκη και η Πελοπόννησος με 91%. Έπονται η Αττική με 90%, με 89% η Δυτική Ελλάδα και με 88% η Κεντρική Μακεδονία.


Ένα «άριστα» και ένα «καμπανάκι» από τους επισκέπτες της Ηπείρου Ένα «άριστα» και ένα «καμπανάκι» από τους επισκέπτες της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 02, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.