Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Ήπειρο για την προστασία του κοινού από θορύβους μουσικής καταστημάτων διασκέδασης

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Ήπειρο για την προστασία του κοινού από θορύβους μουσικής καταστημάτων διασκέδασηςΣυνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι σε όλη την Ήπειρο για την προστασία του κοινού από θορύβους καταστημάτων διασκέδασης.

Στο πλαίσιο αυτό συνελήφθησαν σήμερα (6-8-2023) μετά τα μεσάνυχτα σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί στην Πρέβεζα και ένας ημεδαπός στα Ιωάννινα, οι οποίοι διαπιστώθηκε να λειτουργούν καταστήματα διασκέδασης, κάνοντας χρήση μουσικής, η ένταση της οποίας υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο θορύβου.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από τα Αστυνομικά Τμήματα Πρέβεζας και Ιωαννίνων, ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.


Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Ήπειρο για την προστασία του κοινού από θορύβους μουσικής καταστημάτων διασκέδασης Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Ήπειρο για την προστασία του κοινού από θορύβους μουσικής καταστημάτων διασκέδασης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες