Επιστολή επαγγελματία: "Παράνομη διεξαγωγή δεξιώσεων γάμων και βαφτίσεων και πάσης φύσεως εκδηλώσεων"

Επιστολή επαγγελματία: "Παράνομη διεξαγωγή δεξιώσεων γάμων και βαφτίσεων και πάσης φύσεως εκδηλώσεων"



Σε μια εποχή που οι εκδηλώσεις γάμων και βαφτίσεων αποτελούν σημαντικές στιγμές στη ζωή των ανθρώπων, η πρακτική της παράνομης διεξαγωγής δεξιώσεων γάμων και βαφτίσεων φαίνεται να έχει αρχίσει να εξαπλώνεται, με σοβαρές επιπτώσεις στον επαγγελματικό ανταγωνισμό και την ποιότητα των υπηρεσιών.
Με επιστολή του προς το thespro.gr, επαγγελματίας με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της εστίασης και της διοργάνωσης εκδηλώσεων, ανέλαβε τον ρόλο του φωτεινού φαναριού, αναδεικνύοντας αυτήν την ανησυχητική πρακτική.
Μέσα από την καταγγελτική επιστολή αναδεικνύει το πρόβλημα της παράνομης διεξαγωγής εκδηλώσεων και τον κίνδυνο που αυτός συνεπάγεται.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του:

Κύριε διευθυντά,
Είμαι επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης και διοργάνωσης γάμων και βαφτίσεων. Μετά από πολλά χρόνια δουλειάς και αφοσίωσης σε αυτό τον τομέα, αισθάνομαι την υποχρέωση να σας επιστήσω την προσοχή σε μια πρακτική που, δυστυχώς, φαίνεται να είναι διαδεδομένη και επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς τον επαγγελματικό μας κλάδο.
Έχω διαπιστώσει με ανησυχία ότι διάφορα καταστήματα στη Θεσπρωτία φαίνεται να διεξάγουν παράνομες δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων, παραβιάζοντας τους κανόνες και τις νομοθεσίες που αφορούν στην εστίαση και στην οργάνωση εκδηλώσεων, καθώς επίσης και τη νομοθεσία περί ωραρίου και χρήσης μουσικών οργάνων.
Αυτό δεν απειλεί μόνο την ασφάλεια και την υγεία των πελατών, αλλά επίσης δημιουργεί ένα περιβάλλον αθέμιτου ανταγωνισμού για εμάς που τηρούμε τους κανόνες και προσφέρουμε νόμιμες υπηρεσίες.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η εστίαση και η διοργάνωση εκδηλώσεων είναι περισσότερο από μια απλή επιχείρηση. Είναι η δημιουργία μοναδικών στιγμών για τις οικογένειες και τους φίλους των νεόνυμφων και των νεοβαφτισμένων. Ενέχει ευθύνη και κοινωνικό ρόλο, και είναι απαραίτητο να τηρούνται όλες οι προδιαγραφές και οι οδηγίες για την ασφάλεια, την υγιεινή και την ποιότητα των παροχών.
Τα τελευταία χρόνια όμως, στο νομό μας παρατηρείται το φαινόμενο διάφορα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, να πραγματοποιούν δεξιώσεις και συναυλίες, κόντρα σε κάθε νομοθεσία, με τις αρμόδιες αρχές, αστυνομία, λιμεναρχείο, δημοτική αρχή, υγειονομικό και τον Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, να κάνουν τουλάχιστον τα στραβά μάτια.
Είμαι πεπεισμένος ότι οι αρμόδιες αρχές μπορούν να ελέγξουν τις παράνομες πρακτικές, διασφαλίζοντας την τήρηση των κανονισμών, συμβάλοντάς στη διατήρηση της αξιοπιστίας και της αξίας του χώρου μας.
Ως επαγγελματίας που αγαπά αυτόν τον τομέα και προσπαθεί να διατηρήσει τις υψηλές προδιαγραφές και τα πρότυπα, θα προτιμούσα να βλέπω τον κλάδο μας να αναπτύσσεται με αξιοπρέπεια και εντιμότητα.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το ζήτημα.
Επιστολή επαγγελματία: "Παράνομη διεξαγωγή δεξιώσεων γάμων και βαφτίσεων και πάσης φύσεως εκδηλώσεων" Επιστολή επαγγελματία: "Παράνομη διεξαγωγή δεξιώσεων γάμων και βαφτίσεων και πάσης φύσεως εκδηλώσεων" Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.